Orienteringsklubben Gorm Jelling | Skiklubben Gorm Jelling

Materiel 001

Ikke hele klubben har holdt flyttedag, men al det materiel, der gennem nu mange år, har haft plads i Poul Eriks hal på Vejlevej er nu flyttet på Nordkrogen, Jelling i Jelling Musikfestivals lokaliteter.
Vi vidste det ville komme. Poul Erik meddelte en aften i foråret, lige før træningsstart, at nu skulle vi finde et andet sted til al det materiel Gorm havde opmagasineret i hans hal. Han og Grethe ville flytte til byen og derfor sælge.
Salgsskilt kom da også op, men købere holdt ikke i kø op ad vejen. Men så pludselig til DM Stafet den 12. september kunne Poul Erik fortælle: ”at nu er det solgt, og al Gorms materiel skal være ude inden 1. oktober!” Poul Erik havde taget sagen i egen hånd, selv fundet en køber og altså solgt. ”Det er som at vinde i lotteriet”, var hans meget tilfredse kommentar. Godt for Grethe og Poul Erik, der jo nu også havde købt hus i Jelling, men det gav da klubhusudvalget en akut udfordring. Hvor finder man lige nye lokaliteter med 14 dages varsel. På Abrahamsens Gård kunne alt det tunge materiel ikke være.
Et par lokale landmænd var ikke afvisende for at hjælpe os. Den bedste løsning nu og her fandt vi dog efter en konkret henvendelse til Jelling Musikfestival ved Lars Dam. Jelling Musikfestival har lejet sig ind i det tidligere Snedkergården på Nordkrogen og var positive overfor at hjælpe os her og nu, så stor tak til Jelling Musikfestival.
Vi har fået 30 m2 gulv, hvor al det tunge materiel her i formiddag er flyttet til. De lettere ting, havestole, haveborde, plastikbeholdere mm er røget på loftet på Abrahamsens Gård.

Klubhusudvalget arbejder nu på en langsigtet løsning.

Klubhusudvalget havde møde i mandags, og vi arbejder nu på en permanent langsigtet løsning. Vi er ikke i tvivl om, at det vil være et materialehus bygget på Abrahamens Gård.
Fredag i sidste uge var vi tre fra udvalget, der var på ekskursion til Silkeborg for at se SOKs nye materialehus, 64 m2 knapt færdig indrettet. Det så godt ud og det var spændende at høre om deres projekt.

Udvalget arbejder nu på at få lavet skitser og et økonomisk overslag til et nyt materialehus på Abrahamsens Gård. Vi har allieret os med Kurt Vig Jensen, pensioneret arkitekt, som har lovet at hjælpe os, så vi får noget på papir, der både kan anvendes til bestyrelsens vurdering, til myndighedsgodkendelse og for dem der skal udføre arbejdet …. hvis vi kommer der til.

På billedet kan man se dagens flyttemænd, og hvordan Gorms materiel nu er opmagasineret hos Jelling Musikfestival.

K. K. Terkelsen
Formand for klubhusudvalget

Find vej i...Find vej i Danmark 

Et tilbud om en lidt anderledes tur i skoven

Orientering i skolen
Inspiration til orienterings-aktiviteter i idrætsundervisningen

Jelling Løbet

Sydkredsen

OK Gorm Aktuelt

HUSK:

Resultater – NATCUP Skærbæk Samlet resultat

Divisionsmatch d.14/4-2024 for alle i klubben: Invitation.

Startsteder o-løb

Gødding Skov:

skovlegepladsenNaturstyrelsen

Tykhøjet Krat:

Sydlige P-plads Nordlige P-plads

Jelling:

Klubhus – kør ind i skoven ad Skovgade fra nord, der er skilt på skovvejen

Jelling:

Bredagerskolen – indkørsel fra Bredager

Brandbjerg:

ved Højskolen

Gyttegård:

P i vestlige del

Engelsholm:

P ved slottet

Gadbjerg:

skovlegeplads (Allévej)

Hastrup:

Kjærvej 1,  7323 Give (3 km N for Thyregod)

OK SNAB:

normale startsteder

Tilmelding til o-løb:

O-service

 


SPONSORER & SAMARBEJDSPARTNERE

Elite Vejle

Jelling musikfestival

Middelfart Sparekasse

Jelling Sparekasses Fond