Orienteringsklubben Gorm Jelling | Skiklubben Gorm Jelling
Natten til søndag deltog 8 Gormløbere i de danske mesterskaber i natorientering i Rørvig Sandflugtsplantage. Der var før løbet store forhåbninger om medaljer. Et optimistisk slag på tasken var at det kunne blive til 4 – 5 medaljer. Et er drømme, noget helt andet realiteter.
I D40 var OK Gorm repræsenteret ved formanden Pernille Buch, der har haft en flot sæson. Ambitionen var at slutte sæsonen af med endnu et mesterskab. Pernille havde dog i det teknisk svære klitterræn ud mod Kattegat svære problemer midt på banen. I mål måtte hun se sig slået af Merete Nørgård fra Allerød med godt 3 minutter, men dog med sikre 10 minutter ned til 3. pladsen.
I D70 fik Gorm sin anden medalje, idet Asta Terkelsen tog bronze, men efter ganske store problemer på banen, så store at hun på et tidspunkt var ved at opgive. Heldigvis overbeviste hun sig selv om at gennemføre.

Forhåbninger var der også i H70, hvor både Hans Chr. Strib og K. K. Terkelsen med gode løb ville kunne blande sig i medaljestriden. Også de havde problemer i det krævende klitterræn og måtte tage til takke med henholdsvis en 6. og en 5. plads ud af 22 deltagere.
OK Gorm var også repræsenteret i H18 ved Jens Kristian Pedersen, der blev nr. 6 af 11, i H60 ved Ole Binder der glemte at klippe en post og blev diskvalificeret og endelig i H65 ved Poul Erik Buch og Flemming D. Andersen, der blev henholdsvis nr. 9 og 16 af 20 deltagere.
Rørvig Sandflugtsplantage, som også voldte mange andre løbere problemer var i indbydelsen beskrevet som en kystnær nåleskov med indlandsklitter med et meget detaljeret kurvebillede i en del af skoven og mange stier, hvoraf en del er utydelige.