Orienteringsklubben Gorm Jelling | Skiklubben Gorm Jelling


I går var der stor pæleaktivitet i Jelling Skov. I alt blev 48 nye egetræsstopler, 1,50 m lange og 12,70 cm x 12,70 cm eller det man kalder 5×5 tommer pæle, altså nogle ganske kraftige svende, gravet ned.
Projektmagere var Bent Nielsen, Erik Jensen, Kurt Marquart og Karl Kristian Terkelsen.
Bent og Erik sørgede for nedgravning af de mange nye pæle. Til deres hjælp var de udstyret med en motoriseret Stihl pælebor. Kurt og Karl Kristian kørte de mange pæle ud til de mange positioner og stod også for indsamling af de gamle pæle. Til deres hjælp havde de lånt en ATV i Gormshallen.

De 4 projektmagere arbejdede effektivt fra 08.00 til 14.00 kun afbrudt af en kaffepause med kaffe og rundstykker og en frokostpause, hvor den stod på en Tuborg Classic og landgangsbrød.
Da arbejdet var fuldført gav Bent og Erik hinanden high five. Tilbage står nu at få skruet Find vej skilte med bogstavkoder på pælene. Det gør Henning Mols og Bent.

Allerede nu kan man her på OK Gorms hjemmeside finde den nye folder, der er udarbejdet, og ligeledes er der lavet 4 forskellige baner fra hver af de 3 startsteder lige til at printe ud. Der er altså ingen undskyldning nu for ikke at kunne træne teknisk træning, lige når man ønsker det. Find vej i Jelling skov med baner findes her.
Som noget nyt ligger de 12 forskellige baner også på o-track, så man kan også tage en tur ved hjælp af sin mobiltelefon.
Når skiltene er sat op vil man også kunne finde de nye foldere i de tre folderkasser, der er at finde ved de tre startsteder: Skovdallund, Abrahamsens Gård og toiletbygningen ved Golfbanens P-plads.

Hvorfor nu 48 faste poster? Da talen kom på revidering af Find vej i Jelling Skov, foreslog træningsudvalget at antallet af faste poste skulle udvides  med nogle sværere postplaceringer, så de faste poster også kunne bruges i den almindelige klubtræning. Resultatet blev en udvidelse af postantallet fra de tidligere 32 til nu 48.

De mange nye egetræsstolper har Vejle Kommune doneret.

Find vej i...Find vej i Danmark 

Et tilbud om en lidt anderledes tur i skoven

Orientering i skolen
Inspiration til orienterings-aktiviteter i idrætsundervisningen

Jelling Løbet

Sydkredsen

OK Gorm Aktuelt

 

Startsteder o-løb

Gødding Skov:

skovlegepladsenNaturstyrelsen

Tykhøjet Krat:

Sydlige P-plads Nordlige P-plads

Jelling:

Klubhus – kør ind i skoven ad Skovgade fra nord, der er skilt på skovvejen

Jelling:

Bredagerskolen – indkørsel fra Bredager

Brandbjerg:

ved Højskolen

Gyttegård:

P i vestlige del

Engelsholm:

P ved slottet

Gadbjerg:

skovlegeplads (Allévej)

Hastrup:

Kjærvej 1,  7323 Give (3 km N for Thyregod)

OK SNAB:

normale startsteder

Tilmelding til o-løb:

O-service

 


SPONSORER & SAMARBEJDSPARTNERE

Elite Vejle

Jelling musikfestival

Middelfart Sparekasse

Jelling Sparekasses Fond