Orienteringsklubben Gorm Jelling | Skiklubben Gorm Jelling

Efter at have prøvet både Vasaloppet og Birkebeinerrennet er jeg begyndt at se mig om efter en ny udfordring at prøve kræfter med.

I den kommende vinter har jeg besluttet mig for at forsøge Skarverennet, som er et turlangrend på 37km med start på Finse (Haugastøl for 25km kort rute) og mål i Ustaoset. Det går langs Hallingskarvet i en fantastisk natur og tiltrækker hvert år over 12000 deltagere. Skarverennet har en konkurranceklasse i fristil (skøjt) med ca. 1 400 deltagere. Her deltager alle de bedste langrennsløpere og skiskytter i Norge og flere internationale profiler. Det er et bredt arrangement og det er ingen nødvendighet i å være topatlet. Det er nok at være en helt gennomsnitlig skiturist. Det finder sted i den sidste weekend i April og med fint vejr og høj sol (som det ofte er) måske endda de lene seg godt tilbake og nyte den vakre vinterdagen med en pause eller to i solen før man du tager de siste 10 km til målgang. Man kan læse mere om løbet på: http://www.skarverennet.no/

For å få transporteret alle løperne til Finse (hvor der vel at mærke slet ikke går veje til) lejer arrangørerne tog ind fra NSB. De fleste går fra Geilo området, men der går også et direkte tog fra Oslo.

Jeg kunne godt tænke mig at have nogen at følges med, så hvis der skulle være en eller flere GORM skiløbere derude der også kunne tænke jer at strække skisæsonen til efter påske, hører jeg gerne fra jer.

Min plan er at tage med en færge fra Hirtshals sidst på aftenen fredag d.20/4, køre til Drammen og derfra tage særtoget tidlig lørdag morgen til Finse. Efter løbet går særtoget så tilbage fra Ustaoset til Drammen i god tid til at man kan nå færgen tilbage til Danmark.

Tilmeldingen til løbet starter 16/10, og jeg skl nok stå for tilmeldingen. Efter hvad jeg hører bliver der dog hurtigt udsolgt. Derfor skal jeg have besked senest d.15/10. Prisen for løb og togstransport (Drammen-Finse/Ustaoset-Drammen) er 1700 NoK (ca 1350 DKr)

Transporten med bil og færge til Drammen arrangerer vi senere og vi deles om udgifterne.

P.S. Denne tur er naturligvis kun et supplement til den traditionsrige Svarstad-tur i Februar.

Mange skihilsner

Bjarke Wolf

bjarkewolf@gmail.com

tlf. 21254895

Find vej i...Find vej i Danmark 

Et tilbud om en lidt anderledes tur i skoven

Orientering i skolen
Inspiration til orienterings-aktiviteter i idrætsundervisningen

Jelling Løbet

Sydkredsen

OK Gorm Aktuelt

HUSK:

Resultater – NATCUP Skærbæk Samlet resultat

Divisionsmatch d.14/4-2024 for alle i klubben: Invitation.

Startsteder o-løb

Gødding Skov:

skovlegepladsenNaturstyrelsen

Tykhøjet Krat:

Sydlige P-plads Nordlige P-plads

Jelling:

Klubhus – kør ind i skoven ad Skovgade fra nord, der er skilt på skovvejen

Jelling:

Bredagerskolen – indkørsel fra Bredager

Brandbjerg:

ved Højskolen

Gyttegård:

P i vestlige del

Engelsholm:

P ved slottet

Gadbjerg:

skovlegeplads (Allévej)

Hastrup:

Kjærvej 1,  7323 Give (3 km N for Thyregod)

OK SNAB:

normale startsteder

Tilmelding til o-løb:

O-service

 


SPONSORER & SAMARBEJDSPARTNERE

Elite Vejle

Jelling musikfestival

Middelfart Sparekasse

Jelling Sparekasses Fond