Orienteringsklubben Gorm Jelling | Skiklubben Gorm Jelling

Dette års klubmesterskab var henlagt til Munkebjerg Øst helt ude ved Andkær Vig. Et dejligt kuperet terræn med strålende udsigt udover Vejle Fjord (fra toiletterne), ja endda en tur langs vandkanten hen til start.
Meget var, som det plejer. Men ”plejer” er bestemt ikke lig med kedeligt.
Der plejer at være ståhej omkring opstilling af klubtelte. Denne gang endte vi med at få stængerne sat sammen, så vi havde en alt for bred facade i forhold til teltdugens bredde.
Der plejer at være toiletter. Men de plejer ikke at være lige så fine som mine derhjemme;)
Der plejer at være lækker forplejning tilberedt af Bodil – tak! I år var der så også lige en stor kasse med lækre flødeboller. Vi var vidst nogle stykker, som fik flere end tilladt – ikk’ Ole? 😉
Der plejer at være trangt i teltet. Men i dag kunne man på et tidspunkt, som Inger sagde, med rette kalde stedet for en tæthed 4, hvis der skulle placeres en post.
Der plejer at være en tipskupon lavet af Poul Erik. Dette år blev det i særlig grad svært at gætte rigtigt, når herrerne på B4 blev disket henad en kant, og vi umuligt kan vide noget om, hvor meget det regner i Jelling.
Jørgen Damgaard plejer at blive klubmester i Old Boys. Eller gør han? Han siteres for at have sagt: ”Da jeg vandt sidste år, kunne man tro, det var et tilfælde, men nu er det vist slået fast.” Faktisk har de 10 mænd på B4 alle muligheder for at give hinanden kamp til stregen. Men tre blev disket. Én valgte forarget at glemme at tage en post, fordi den var ”lagt under en viadukt. En placering fuldstændig uden orienteringsmæssig udfordring”. Én udgik bevidst, da et enkelt bom bestemt måtte umuliggøre en sejr. Én af mændene udtrykte ret samlende for gruppen: ”Vi kunne ikke stå for presset!” Selv den mangeårige klubmester Claus Lyngby måtte se sig slået med hele 1 sek. Men fortvivl ikke. Jørgen KAN slåes. Se hans stræk fra post 9 til 10. (se billede)
I gruppen Veteran Herrer plejer der også at være kamp til stregen imellem KK, Flemming, PE og Strib. Men hvem kan vinde over Strib, når han bruger hemmelige våben som at dryppe Atamon på tæerne?
Der plejer at være bakke op og ned, når vi løber i Munkebjerg. Men hvem kan stå for Rasmus` kommentar?: ”Det var sjovt, at løbe nedad alle bakkerne.”
Der kunne vel nævnes mange flere ”plejer”. Men nej. Det ville blive kedeligt.
Slutteligt vil jeg……ja vi alle, bøje os i støvet og lykønske dette års klubmestre. Der var ikke så mange baner, der kunne mønstre deltagere.
Esben vandt Drenge 13-16, Nanna, D17-20, Jørgen, Old Boys, Anette L, Old Girls, Strib, H Veteran og Asta, D Veteran
Hilsen Marianne Damgaard

På det store billede ser vi klubmestrene: Jørgen, Asta, Hans Christian og Nanna. Kørt da billedet blev taget var Anette og Esben.

Herunder ser vi Søren, der valgte at hoppe over en post, og en stolt Rasmus, der fik sin første præmie som orienteringsløber.

Se flere billeder her.

Find vej i...Find vej i Danmark 

Et tilbud om en lidt anderledes tur i skoven

Orientering i skolen
Inspiration til orienterings-aktiviteter i idrætsundervisningen

Jelling Løbet

Sydkredsen

OK Gorm Aktuelt

HUSK:

Resultater – NATCUP Skærbæk Samlet resultat

Divisionsmatch d.14/4-2024 for alle i klubben: Invitation.

Startsteder o-løb

Gødding Skov:

skovlegepladsenNaturstyrelsen

Tykhøjet Krat:

Sydlige P-plads Nordlige P-plads

Jelling:

Klubhus – kør ind i skoven ad Skovgade fra nord, der er skilt på skovvejen

Jelling:

Bredagerskolen – indkørsel fra Bredager

Brandbjerg:

ved Højskolen

Gyttegård:

P i vestlige del

Engelsholm:

P ved slottet

Gadbjerg:

skovlegeplads (Allévej)

Hastrup:

Kjærvej 1,  7323 Give (3 km N for Thyregod)

OK SNAB:

normale startsteder

Tilmelding til o-løb:

O-service

 


SPONSORER & SAMARBEJDSPARTNERE

Elite Vejle

Jelling musikfestival

Middelfart Sparekasse

Jelling Sparekasses Fond