Orienteringsklubben Gorm Jelling | Skiklubben Gorm Jelling

dmstafet_kk_hcstrib_pebuch
I weekenden var 14 Gormløbere taget til Gribskov omkring Grædsted i Nordsjælland for at deltage i DM Stafet om lørdagen og DM Lang om søndagen. Lad det være sagt med det samme: Det gik noget bedre end ved sidste weekends DM Mellem.
Denne weekend kom Gormløberne hjem med 2 guldmedaljer og 1 bronze
Om lørdagen var der kun et hold, der deltog i en DM Stafet konkurrenceklasse. Det var i H65 med K. K. Terkelsen, Hans Christian Strib og Poul Erik Buch på holdet. De havde alle gode løb, så de tre ældre drenge sluttede med en totaltid på 101 min 16 sek. Det var 2½ min foran nr. 2 Fros/Melfar OK og hele 14 min foran nr. 3 Odense OK.
K. K. Terkelsen løb første tur og var hurtigst og kunne sende Hans Christin Strib ud på 2. tur, 3½ min foran nr. to. Hans Christian holdt forspringet, og da Poul Erik havde hurtigste tid på tredje tur var sejren og DM guldet i hus. Der var 7 hold i klassen
De øvrige løbere løb åbne baner uden for DM-konkurrencen. Her blev de henholdsvis nr. 3 og 4 ud af 6 hold
til Nord.
I søndagens individuelle konkurrence, DM lang, blev det til DM Guld til Anette Lund i D50 efter et rigtig godt løb. Desværre vrikkede Anette kort før målgang, men der var ikke længere til målstregen end hun kunne bide smerterne i sig og humpe i mål og fortjent se sig selv som vinder af den 18 kvinder store klasse.
K. K. Terkelsen satte sin sejr i H 70 over styr på en enkelt post, hvor han fejllæste terræn og kort. Det kostede 4½ min, så han måtte være glad for tredjepladsen og bronze. Vinderen Poul Henning Pedersen OK Vendelboerne brugte 41.19, Nr. to Claus Faber Silkeborg OK 41.30 og Karl Kristian Terkelsen OK Gorm 41.36, sølle 17 sekunder fra guldet. Der var 39 løbere i feltet.
OK Gorms normalt sikre medaljekort, Josefine Lind i D20, startede ikke pga. skade.
I H 65 havde OK Gorm tre løbere med og bedste var Poul Erik Buch på en 10.ende plads.
I D 21 havde Nina G. Najbjerg et rigtig fint løb og sluttede som nr. 8. Nina brugte 97 min og 42 sekunder på den 12,5 km lange bane.
Asta Terkelsen, der sædvanligvis er god for medaljer måtte nøjes med en 6. plads, næsten 13 min. efter vinderen Inge Jørgensen, Roskilde. Asta bommede i samme område som gemalen, men var heller ikke hurtig nok i det letløbte terræn.
OK Gorms unge drenge: Esben Ø. Pedersen i H14 og de to brødre, Jens Christian Pedersen i H16 og storebror Hans V. Pedersen i H18 sluttede noget nede i deres klasser.