Orienteringsklubben Gorm Jelling | Skiklubben Gorm Jelling


Mandag eftermiddag blev årets lederpris og årets sportspris uddelt til prisfest i forbindelse med generalforsamling i JFS. Årets sportspris blev vundet af den dygtige unge skytte Kristine Rødsgaard Christensen. Meget flot og tillykke fra OK Gorm. Der var tre indstillede kandidater til årets lederpris. Fra Gymnastik var Bente Brudsgaard indstillet, fra Skydning var den samlede bestyrelse indstillet og fra OK Gorm var Karl Kristian Terkelsen indstillet. Vinderen blev Bente Brudsgaard fra Gymnastik, så i denne omgang ingen pris til KK. Men der skal fra klubbens side lyde et stort tillykke med indstillingen til KK og tak for den kæmpe indsats der bliver gjort i forhold til OK Gorm.

Pernille modtager en kuvert fra Sportens Venner.

Efterfølgende var der spisning og generalforsamling i JFS. Generalforsamlingen foregik stille og roligt. Hver afdeling fik fra Sportens Venner en gave på 2.000 kr. Mange tak for det.

Du kan læse indstillingen af KK her:

Indstilling fra OK Gorm til JFS´s lederpris
Vi indstiller Karl Kristian Terkelsen til JFS´s lederpris.

Ildsjæl og leder gennem mange år
Karl Kristian går forrest på rigtig mange fronter i det frivillige lederarbejde i OK Gorm. Han har gennem mange år været primus motor i udbygningen og vedligeholdelsen af Abrahamsens Gård. Her har vi f.eks. for nylig fået bygget et nyt materialehus til 250.000 kr, som Karl Kristian har projekteret, søgt midler til og stået i spidsen for at opføre. Han er også formand for OK Gorms PR og kommunikationsudvalg og er i høj grad den, der trækker læsset med hensyn til levering af stof til både pressen og klubbens hjemmeside. Han kunne være indstillet til lederprisen mange gange, for han er en ildsjæl og en leder i ordets bedste betydning.

Vision med skolekort

Når vi endelig har taget os sammen og indstillet ham til denne pris, skyldes det hans arbejde med en vision, der opstod for ca. 1½ år siden. OK Gorm gik med Karl Kristian i spidsen ind i Dansk Orienterings Forbunds projekt Find Vej i Skolen. Visionen for os var, at alle skoler i den Vestlige del af Vejle Kommune skulle have et nyt skolekort med tilhørende undervisningsmateriale og 40 faste poster. Skolerne skulle selv betale materialer, kursusudgifter til lærerne og vikardækning. Det var et meget ambitiøst og omfattende projekt, som ville indebære mange 100 arbejdstimer. Men Karl Kristian gik i gang og troppede personligt op på samtlige skoler for at sælge ideen.

Sådan!
Status efter godt et års arbejde er, at 10 ud af 14 skoler nu har fået et skolekort, der er opsat 400 faste poster, der er lavet baneforslag til alle skoler i 3 forskellige niveauer, 163 lærere har været på et 2 timers introduktionskursus for at få præsenteret ideen med posternes anvendelse i forskellige fag.
42 idrætslærere har været i skoven på et 6 timers kursus i sporten orienteringsløb og i alt 352 elever fra skolernes 6. og 7. klasser har deltaget i arrangementet Skolernes Find Vej Dag. Efterfølgende har Karl Kristian taget turen rundt til skolerne endnu engang med præmier.
Skolerne kan takke Karl Kristian for gennemførelsen af dette kæmpe projekt. Karl Kristian arbejder særdeles målrettet, ihærdigt og meget professionelt. Lige nu spekulerer han over, hvordan han får de sidste 4 skoler til at bide på projektet, for det ærgrer ham, at alle ikke var med i første omgang.

Kort sagt
Karl Kristian er en mand, der kan sætte mål og nå dem. Han forbereder sig seriøst og grundigt og overlader ikke noget til tilfældighederne. Han er ambitiøs, vedholdende og hårdt arbejdende. Og så har han en formidabel evne til at få søgt puljer og fondsmidler til alle projekter, så klubben som regel ender med et overskud trods store investeringer.

Find vej i...Find vej i Danmark 

Et tilbud om en lidt anderledes tur i skoven

Orientering i skolen
Inspiration til orienterings-aktiviteter i idrætsundervisningen

Jelling Løbet

Sydkredsen

OK Gorm Aktuelt

HUSK:

Voksenfest d.1/3-2024

Divisionsmatch d.14/4-2024 for alle i klubben: Invitation.

Startsteder o-løb

Gødding Skov:

skovlegepladsenNaturstyrelsen

Tykhøjet Krat:

Sydlige P-plads Nordlige P-plads

Jelling:

Klubhus – kør ind i skoven ad Skovgade fra nord, der er skilt på skovvejen

Jelling:

Bredagerskolen – indkørsel fra Bredager

Brandbjerg:

ved Højskolen

Gyttegård:

P i vestlige del

Engelsholm:

P ved slottet

Gadbjerg:

skovlegeplads (Allévej)

Hastrup:

Kjærvej 1,  7323 Give (3 km N for Thyregod)

OK SNAB:

normale startsteder

Tilmelding til o-løb:

O-service

 


SPONSORER & SAMARBEJDSPARTNERE

Elite Vejle

Jelling musikfestival

Middelfart Sparekasse

Jelling Sparekasses Fond