Orienteringsklubben Gorm Jelling | Skiklubben Gorm Jelling

Fem løbere fra OK Gorm deltog i weekendens spanske mesterskaber. Det var farmor (Asta) og farfar (KK) Terkelsen, far Terkelsen (Chris) og Oscar og Sara vore to børnebørn.
Alle kan deltage i de spanske mesterskaber, men kun spanske statsborgere kan blive spanske mestre. Derfor var det kun Oscar og Sara, der kunne vinde medaljer. Det gjorde Sara i U10 (H/D10) til fulde.
Weekendens første konkurrence var mellemdistance lørdag formiddag. Jeg havde start kl. 09.04 – første start gik kl. 09.00, hvor Asta og Chris startede. Efter min målgang stod jeg og ventede på Asta, og da kom Sara i mål. Jeg spurgte, hvordan det var gået? ”Dårligt”, var hendes korte mutte svar. Det skulle vise sig, at det ikke var helt så dårligt. Hun blev 3’er i en klasse med 26 løbere og vandt altså bronze.
Oscar løber i klassen H14, hvor der er 34 løbere og mange rigtig dygtige konkurrenter. Oscar blev nr. 12.
Chris førte fra start til slut i H45og vandt med knap 4 minutter foran den spanske mester. Der var 94 løbere i klassen.
KK havde også et godt løb og vandt med 1.22 foran den spanske mester. Der var 12 løbere i klassen.
Asta manglede klip.
Mellemdistancen blev afviklet i et spændende kuperet terræn, men uden en masse sten og undervegetation, så et rigtigt fint terræn nær Torres de Albarracín.
Om eftermiddagen var der sprint i en utrolig smuk gammel by Albarracín med masser af smalle snørklede gader og gyder i forskellige niveauer forbundet med trapper op og ned. Sjovt og svært.
Sara var efter løbet bedre tilfreds end om formiddagen. Hun blev også nr. 2 og vandt sølv. Oscar havde et fint løb og blev nr. 8 ”kun” 3:20 efter den spanske mester.
Chris blev 4’er, 53 sek. efter den spanske mester. KK lå to’er før anden sidste post, målet var i syne, men så gik det lidt for hurtigt. Løb forbi posten og måtte tilbage. Det blev så til en 3. plads. ØV.
Asta manglede klip.
Søndagens løb var langdistance. På nær Sara og Oscar havde vi tre gamle starttid kl. 08.30, så med 1 times kørsel fra overnatningssted til løbsområde skulle vi op før en vis herre fik sko på.
Løbsområdet var et særdeles teknisk krævende terræn ved en lille uddøende spansk landsby Bezas. Terrænet var særdeles udfordrende, og jeg havde store indlæsningsproblemer i starten. Prøv at gå ind på O-track og se min tracking. Gå ind på ’Løb og Træninger’ og find CEO Distancia Larga. M70. Se også min tracking for Distancia Media – et vinderløb.
Sara havde igen et godt løb. Startede lidt forsigtigt og først ved anden sidste post lå hun på en første plads. Det holdt i mål og hun vandt med 1 sekund foran 2’eren og blev altså spansk mester på den lange distance.
Oscar blev 11’er ud af 34. Jeg mener, det skal være mellemsvær orientering i den klasse. Jeg synes altså det var svær orientering. Bedøm selv hans bane. Se også Saras bane, og der var ikke snitzlet nogen steder.

Oscars bane:

Saras bane:


Chris var suveræn i det teknisk svære terræn. Slog den spanske mester med knap 14 minutter.
Jeg havde store problemer i starten, men fik mig læst ind og gik herefter stort set fejlfrit i posterne, men havde heller ikke den store fart på, så jeg sluttede på 3. pladsen, men noget efter den spanske mester og min engelske ven Roy Dawson, der havde et rigtigt godt løb og vandt.
Asta løb af uransagelige grunde forbi næstsidste post og blev disket.
Se en trailer her der viser løbsterrænerne.
Se resultater her. Gå ind på winsplit.

Find vej i...Find vej i Danmark 

Et tilbud om en lidt anderledes tur i skoven

Orientering i skolen
Inspiration til orienterings-aktiviteter i idrætsundervisningen

Jelling Løbet

Sydkredsen

OK Gorm Aktuelt

HUSK:

Resultater – NATCUP Skærbæk Samlet resultat

Divisionsmatch d.14/4-2024 for alle i klubben: Invitation.

Startsteder o-løb

Gødding Skov:

skovlegepladsenNaturstyrelsen

Tykhøjet Krat:

Sydlige P-plads Nordlige P-plads

Jelling:

Klubhus – kør ind i skoven ad Skovgade fra nord, der er skilt på skovvejen

Jelling:

Bredagerskolen – indkørsel fra Bredager

Brandbjerg:

ved Højskolen

Gyttegård:

P i vestlige del

Engelsholm:

P ved slottet

Gadbjerg:

skovlegeplads (Allévej)

Hastrup:

Kjærvej 1,  7323 Give (3 km N for Thyregod)

OK SNAB:

normale startsteder

Tilmelding til o-løb:

O-service

 


SPONSORER & SAMARBEJDSPARTNERE

Elite Vejle

Jelling musikfestival

Middelfart Sparekasse

Jelling Sparekasses Fond