Orienteringsklubben Gorm Jelling | Skiklubben Gorm Jelling


Igen i år, havde vi valgt en rigtig fin dag, til klubmesterskaberne. Stille vejr og sol/ let overskyet – så det var perfekt løbevejr og tilpas lun til at vi kunne sidde på stævnepladsen, både før og efter løbet, og nyde den flotte natur. Kolding OK havde lavet et fint stævne og der var flot tilslutning, da flere klubber holdt klubmesterskab.
Der var tilmeldt 38 Gormer til dette års mesterskab. Den første udfordring var en sjov tips-kupon, som Lisbeth og Henrik havde udtænkt. Den skulle udfyldes inden vi løb i skoven, så flere blev lettere presset allerede inden start. Det bliver spændende at få kåret en vinder, hvilket jo sker til klubfesten.

Så afsted i skoven. Der blev fundet 10 klubmestre i alt. På nogle baner var der mere konkurrence end på andre. Bl.a. var der kun 24 sekunders forskel på de 2 løbere i H10. Se alle klubmestre på billederne herunder. (Eneste der ikke blev fotograferet på dagen var Oscar, så han er på i en lidt yngre udgave :-))

   
   
   
     

Kommentarer om banerne var: dejlig afvekslende bane, interessant bane, vejvalgsbane, lidt for let bane, det er altid svært herude, blev forvirret over pludselig at løbe på børne banen, mange mennesker i skoven = hjælp til nogle af posterne.
De fleste kom glade i mål og der blev ivrigt diskuteret vejvalg og sammenlignet stræktider. Så kom dagens højdepunkt for mange. Bodils lækre kagebord. Der blev spist kage og drukket kakaomælk og hygget på stævnepladsen, hvilket Gorm jo er mestre i. Bodil blev tilslut kåret som årets kagemester i Gorm. Tak til Bodil.

Årets klubmestre blev fotograferet hver for sig i år, da flere havde et stramt program og skulle skynde sig videre. Derfor var det ikke muligt med et fælles billede. Det håber vi til gengæld bliver muligt fredag den 19.november, hvor vi skal fejre klubmesterne. Alle er inviteret, så sæt kryds i kalenderen.

Mange O-hilsener Bente Ringive

   
   
   
 
 

Find vej i...Find vej i Danmark 

Et tilbud om en lidt anderledes tur i skoven

Orientering i skolen
Inspiration til orienterings-aktiviteter i idrætsundervisningen

Jelling Løbet

Sydkredsen

OK Gorm Aktuelt

HUSK:

Resultater – NATCUP Skærbæk Samlet resultat

Divisionsmatch d.14/4-2024 for alle i klubben: Invitation.

Startsteder o-løb

Gødding Skov:

skovlegepladsenNaturstyrelsen

Tykhøjet Krat:

Sydlige P-plads Nordlige P-plads

Jelling:

Klubhus – kør ind i skoven ad Skovgade fra nord, der er skilt på skovvejen

Jelling:

Bredagerskolen – indkørsel fra Bredager

Brandbjerg:

ved Højskolen

Gyttegård:

P i vestlige del

Engelsholm:

P ved slottet

Gadbjerg:

skovlegeplads (Allévej)

Hastrup:

Kjærvej 1,  7323 Give (3 km N for Thyregod)

OK SNAB:

normale startsteder

Tilmelding til o-løb:

O-service

 


SPONSORER & SAMARBEJDSPARTNERE

Elite Vejle

Jelling musikfestival

Middelfart Sparekasse

Jelling Sparekasses Fond