Orienteringsklubben Gorm Jelling | Skiklubben Gorm Jelling

012Var det skriften på væggen for OK Gorm i søndagens 2. runde i Sydkredsens 1. division? Skal OK Gorm efter at have været med i landsfinalen for 1. divisionshold de seneste tre år nu ned i 2. division?
Efter 1. runde i foråret lå OK Gorm på en sidste plads i Sydkredsens 1. division med 0 point efter de første tre matcher mod OK Snab, Vejle Kolding OK og Odense OK.
Efter søndagens 2. runde med tre nye matcher mod de samme modstandere må Gorm erkende, at intet blev ændret i forhold til antallet af point. OK Gorm tabte igen alle tre matcher, og der står stadig et stort 0 på pointtavlen.
Som i foråret vandt Kolding igen alle matcher og har nu 12 point, Snab tabte en match og har således 8 point og Odense OK lykkedes igen at slå OK Gorm, om end knebent, så de har 4 point.
Gorm får endnu en chance.

Overskrift

Reglerne for endelig op- og nedrykning er sådan, at de to dårligst placerede i 1. division skal ud i en såkaldt nedrykningsmatch mod de to bedst placerede i 2. division. Det sker den 28. september i Jørgensgård skov. Det betyder, at den endelige og definitive afgørelse den dag kommer til at stå mellem OK GORM, og Odense OK fra 1. division og OK HTF, Haderslev og Fåborg OK fra 2. division. De to hold der denne dag får flest point løber i 2015 i 1. division, mens de to tabende hold i 2015 er 2. divisionshold.
En forbliven i 1. division er ikke umuligt for Gorm, men langt flere Gormløbere må stille op end de 41, der var til start i dag. Klubben har tidligere kunnet stille op mod 60 løbere og således været repræsenteret på alle baner, hvilket ikke var tilfældet i dag.
Så der venter lidt hjemmearbejde for klubben frem mod den 28. september.
Trods det klare nederlag var der også flere individuelle resultater at glæde sig over.
I ungdomsklasserne gjorde Esben Ø. Pedersen og Rasmus Ravn Pedersen det flot på Bane 7 ved at blive henholdsvis nr. 3 og 6 og på bane 6 vandt Mathias Kjær Pedersen.
Løbet var også udpeget til at være kredsmesterskaber i ungdomsklasserne. Her fik OK Gorm en kredsmester idet Ann Cathrine Larsen vandt D20.
DM Stafet og DM Lang den kommende weekend
I den kommende weekend afvikles DM Stafet i Fovslet ved Kolding og DM Lang i Munkebjerg skovene. Det bliver svært at leve op til sidste års succes med fire guld, en sølv og en bronze. I år stiller OK Gorm med 4 stafethold og 14 individuelle til DM Lang.

Find vej i...Find vej i Danmark 

Et tilbud om en lidt anderledes tur i skoven

Orientering i skolen
Inspiration til orienterings-aktiviteter i idrætsundervisningen

Jelling Løbet

Sydkredsen

OK Gorm Aktuelt

HUSK:

Resultater – NATCUP Skærbæk Samlet resultat

Divisionsmatch d.14/4-2024 for alle i klubben: Invitation.

Startsteder o-løb

Gødding Skov:

skovlegepladsenNaturstyrelsen

Tykhøjet Krat:

Sydlige P-plads Nordlige P-plads

Jelling:

Klubhus – kør ind i skoven ad Skovgade fra nord, der er skilt på skovvejen

Jelling:

Bredagerskolen – indkørsel fra Bredager

Brandbjerg:

ved Højskolen

Gyttegård:

P i vestlige del

Engelsholm:

P ved slottet

Gadbjerg:

skovlegeplads (Allévej)

Hastrup:

Kjærvej 1,  7323 Give (3 km N for Thyregod)

OK SNAB:

normale startsteder

Tilmelding til o-løb:

O-service

 


SPONSORER & SAMARBEJDSPARTNERE

Elite Vejle

Jelling musikfestival

Middelfart Sparekasse

Jelling Sparekasses Fond