Orienteringsklubben Gorm Jelling | Skiklubben Gorm Jelling

Nyt fra formanden – marts 2017.

Efter Generalforsamlingen onsdag den 22. februar blev jeg konstitueret som ny formand for orienteringsklubben Gorm indtil næste generalforsamling om et år.

Præsentation af den nye formand:
Mine erfaringer som orienteringsløber startede i en meget tidlig alder. Da begge forældre var aktive o-løbere blev min bror og jeg sendt af sted på børnebaner allerede i de helt tidlige år. Vi fik o-sporten ind med modermælken! Fra teenageårene sneg der sig ”lidt” fodbold ind i billedet og det blev derfor kun til begrænset orienteringsløb i en længere periode. Da en skade tvang mig væk fra fodboldbanen, kom jeg igen i gang med orienteringssporten på fuld blus. Jeg begyndte som træner i klubben og tog samtidig Dansk Orienteringsforbuds træneruddannelser samt Diplomuddannelsen. Siden jeg afsluttede træneruddannelsen har jeg været træner i klubben, i TVO (Team Vejle Orientering) samt træner for TC Syd Vejle. Samtidig med dette har jeg været formand for OK Gorms ungdomsudvalg, Talent- og Eliteudvalg samt mening medlem af flere udvalg. Jeg har været medlem af kredsudvalget i Sydkredsen en periode som Eliteansvarlig.

Marts/april 2017:

Klubbens officielle træningsopstart er tirsdag den 28. marts kl. 18.00 på Abrahamsens Gård. Tirsdag den 14. og 21. marts vil der være træning kl. 17.30 også fra Abrahamsens Gård. Her er løb på faste poster samt styrketræning.

Gorm arrangerer familieorientering søndag den 19. marts samt søndag den 26. marts. Indbydelse til dette ligger på OK Gorms hjemmeside. Har du lyst til at hjælpe med udsætning/indsamling af poster eller instruktion på dagen (eller begge dele), så kontakt undertegnede. Arrangementet er fra ca. 9-13.

Søndag den 2. april arrangerer Gorm løb i Hastrup Plantage. Hvis du ikke allerede er kapret som hjælper, så er der også mulighed for selv at deltage her. Jørgen Damgård er banelægger og Poul Erik Buch er stævneleder.

GORM ER I ÅR RYKKET I 1. DIVISION. Årets første dyst finder sted søndag den 9/4 2017 i Dejbjerg. Gå allerede nu ind og tilmeld dig på o-service eller kontakt Poul Erik eller undertegnede for tilmelding. OG HUSK: ALLE KAN VÆRE MED – VI HAR BRUG FOR ALLE!

I påskeugen er der klubtur til årets Påskeløb. Vi har lejet 3 luksushytter på Hanstholm Camping og der er stadig ledige pladser. Tilmeld jer løbet på o-service samt overnatning på Gorm-Event.

Hilsen Pernille

Telefon 31311847
Mail: buch1977@gmail.com

Find vej i...Find vej i Danmark 

Et tilbud om en lidt anderledes tur i skoven

Orientering i skolen
Inspiration til orienterings-aktiviteter i idrætsundervisningen

Jelling Løbet

Sydkredsen

OK Gorm Aktuelt

 

Startsteder o-løb

Gødding Skov:

skovlegepladsenNaturstyrelsen

Tykhøjet Krat:

Sydlige P-plads Nordlige P-plads

Jelling:

Klubhus – kør ind i skoven ad Skovgade fra nord, der er skilt på skovvejen

Jelling:

Bredagerskolen – indkørsel fra Bredager

Brandbjerg:

ved Højskolen

Gyttegård:

P i vestlige del

Engelsholm:

P ved slottet

Gadbjerg:

skovlegeplads (Allévej)

Hastrup:

Kjærvej 1,  7323 Give (3 km N for Thyregod)

OK SNAB:

normale startsteder

Tilmelding til o-løb:

O-service

 


SPONSORER & SAMARBEJDSPARTNERE

Elite Vejle

Jelling musikfestival

Middelfart Sparekasse

Jelling Sparekasses Fond