Orienteringsklubben Gorm Jelling | Skiklubben Gorm Jelling

Efteråret er over os – snart skal havemøblerne ind, vinterdækkene på og urene stilles. Dermed nærmer skisæsonen sig også så småt.

En god mulighed for tidligt at få sne under langrendsskiene er at deltage i Danmarks skiforbunds teknikkursus På Skeikampen i Uge 49. Her er der udover træning i forskellige discipliner og niveauer med særdeles kvalificerede instruktører også tilbud om diverse teorikurser f.eks. om smøring. Se mere på: www.ks-ski.com/nyheder/langrend/skei-langerend-2016

Jeg har selv tidligere deltaget på disse ture og kan kun sige at de er meget lærerige og hyggelige.

20160206_09-09-33__dsc1382

Et andet arrangement af skiforbundets arrangementer jeg kan anbefale er DM i Langrend. Det finder sted i uge 5 på Kvitåvatn (også kendt som Gaustablikk). Se mere på: www.dmlangrend.dk. Jeg er selv deroppe hele ugen sammen med familien. Specielt 50km distancen kan være interessant – den har nemlig fået status af officielt seedningsløb til Vasa og Birken.

En anden og endnu bedre mulighed (hvis jeg selv skal sige det) er selvfølgelig vores egen klubtur til Svarstad løber som sædvanligt af stabelen i weekenden mellem uge 6 og 7 den 9-12/2 2016. Invitationen kommer snart her på hjemmesiden.

Igen i år ligger turen samtidigt med Vindfjellloppet (12/2-2017). Dette 41km lange motionsskiløb er seedningsløb til både Vasaloppet og Birkebeinerrennet. Specielt til vasaløbet kan det være kan det være en stor fordel at have et seedingsresultet, så man kan undgå det værste kaos i sidste startled.

Der er mindre end 5 måneder til den første søndag i marts hvor Vasa løbet traditionen tro afvikles og 4 Gorm løbere har allerede tilmeldt sig. Tilmeldingen lukker d.30/10 og der er stadig pladser at få på skiforbundets tur, så det kan nås endnu. Se mere på: www.topptid.no/myreg/info/1268

Et andet alternativ alternativ: Lørdag d. 19/3 – er det tid til Birkebeinerrennet. Vi var 4 Gorm løbere af sted sidste marts og vi havde en rigtig oplevelse og meget tyder på at der bliver mange flere Gorm løbere til start i marts. Hvis du er interesseret i at høre mere så kontakt undertegnede eller se her: www.holteski.dk/da/428-birkebeinerrennet-2017

Uanset om man ønsker at at være med til det store løb eller bare vil være i form til vinterens skiferie er det et godt tidspunkt at komme i gang med træningen på rulleskiene. Planen er at lave fællestræning ca. hver anden uge. Datoer frem til jul følger snarest her på hjemmesiden. Jeg ville sætte stor pris på af få en tilbagemelding fra de af jeg der er intereserede så jeg har mulighed for at forberede træningen, og står selvfølgelig også til rådighed ved eventuelle spørgsmål.

Mange skihilsner

Bjarke Wolf (bjarkewolf@gmail.com/21254895).

Find vej i...Find vej i Danmark 

Et tilbud om en lidt anderledes tur i skoven

Orientering i skolen
Inspiration til orienterings-aktiviteter i idrætsundervisningen

Jelling Løbet

Sydkredsen

OK Gorm Aktuelt

HUSK:

Resultater – NATCUP Skærbæk Samlet resultat

Divisionsmatch d.14/4-2024 for alle i klubben: Invitation.

Startsteder o-løb

Gødding Skov:

skovlegepladsenNaturstyrelsen

Tykhøjet Krat:

Sydlige P-plads Nordlige P-plads

Jelling:

Klubhus – kør ind i skoven ad Skovgade fra nord, der er skilt på skovvejen

Jelling:

Bredagerskolen – indkørsel fra Bredager

Brandbjerg:

ved Højskolen

Gyttegård:

P i vestlige del

Engelsholm:

P ved slottet

Gadbjerg:

skovlegeplads (Allévej)

Hastrup:

Kjærvej 1,  7323 Give (3 km N for Thyregod)

OK SNAB:

normale startsteder

Tilmelding til o-løb:

O-service

 


SPONSORER & SAMARBEJDSPARTNERE

Elite Vejle

Jelling musikfestival

Middelfart Sparekasse

Jelling Sparekasses Fond