Orienteringsklubben Gorm Jelling | Skiklubben Gorm Jelling

ok-gorm_divm231016

Så var dagen kommet, hvor vi skulle til o-løb i Åbenrå – ikke bare o-løb, men divisions match. Ja det siger så ikke mig ret meget, da jeg jo er rimelig grøn i det her o-løb.
Vi kørte hjemme fra i regnvejr og synes da at det var meget tillokkende at hoppe under dynen igen….
Vi ankom til Åbenrå og fandt hurtig stævnepladsen, hvor der var folk i gang med at sætte telte op. Efterhånden blev pladsen fyldt med flere og flere løber og der spredte sig en god stemning. Nu skulle der snart løbes. Vejret havde heldigvis ændret sig og ind imellem var solen ved at titte frem.
Jeg skulle løbe en mellemsvær og gik i GOD tid over til start. Her prøvede jeg at finde ud af, hvor jeg skulle være og hvad jeg skulle gøre. På vej op til start gik man op ad en stejl bakke… ”PUHA” tænkte jeg, det bliver en hård tur. Så gik starten for mig. Ruten var en god rute og det gik fint for mig. Undervejs var der dog lidt udfordringer, bland andet forsvandt mit ene ben ned i et mudderhul og et enkelt sted løb jeg lidt for langt, men det er jo hvad der sker. Derudover bød turen på bakker – både op og ned, solskin, grøfter, små stier, brede veje og en del hundeluftere.
En stor del af løberne var kommet i mål, da jeg kom ind. Lidt efter begyndte folk at snakke om, at vi rykker op, hvilket jo er super godt 🙂 Så vidt jeg kan forstå, så er det noget alle bidrager til  – nye løbere, erfarne løbere, børn, unge og os med lidt flere år på bagen. Hvordan det hele hænger sammen – det går der nok noget tid før jeg finder ud af, men super fedt med en sport, hvor alle kan være med og alle kan bidrage.
Dagen var, for mig, en hyggelig dag med et godt løb og så gjorde det jo ikke dagen dårligere, at vi rykkede op.

Se billeder fra matchen HER

Hilsen Heidi

Find vej i...Find vej i Danmark 

Et tilbud om en lidt anderledes tur i skoven

Orientering i skolen
Inspiration til orienterings-aktiviteter i idrætsundervisningen

Jelling Løbet

Sydkredsen

OK Gorm Aktuelt

HUSK:

Resultater – NATCUP Skærbæk Samlet resultat

Divisionsmatch d.14/4-2024 for alle i klubben: Invitation.

Startsteder o-løb

Gødding Skov:

skovlegepladsenNaturstyrelsen

Tykhøjet Krat:

Sydlige P-plads Nordlige P-plads

Jelling:

Klubhus – kør ind i skoven ad Skovgade fra nord, der er skilt på skovvejen

Jelling:

Bredagerskolen – indkørsel fra Bredager

Brandbjerg:

ved Højskolen

Gyttegård:

P i vestlige del

Engelsholm:

P ved slottet

Gadbjerg:

skovlegeplads (Allévej)

Hastrup:

Kjærvej 1,  7323 Give (3 km N for Thyregod)

OK SNAB:

normale startsteder

Tilmelding til o-løb:

O-service

 


SPONSORER & SAMARBEJDSPARTNERE

Elite Vejle

Jelling musikfestival

Middelfart Sparekasse

Jelling Sparekasses Fond