Orienteringsklubben Gorm Jelling | Skiklubben Gorm Jelling

UdklipI weekenden har jeg været til Nordjysk 2-dages med Poul Erik, Anette og Josefine, hvor vi boede i en lille lejlighed inde i Skagen som Anette havde lejet til os. Og så vil jeg fortælle lidt om nogle af strækkene på min bane, og om hvordan det er at være med i sådan et stort stævne. Faktisk så var kun 12 af de 48 løbere i min klasse danskere, resten var nordmænd, for de har stadigvæk en masse sne deroppe. Så for dem er det lidt ligesom en sæsonstart. De få danskere der var med kender jeg også en del af. Så det er faktisk ret hyggeligt at uanset hvilket stævne man tager til i hele landet, er der næsten altid en jeg kender, og som jeg kan have det hyggeligt sammen med. For det handler også rigtig meget om det sociale, og om at man skal have det sjovt. Lørdag aften var vi ude at spise på et pizzeria, hvor der også var nogen som Poul Erik kendte. For det er ikke en ret stor sport så man kender eller har set, stort set alle fra ens klasse.

Til min bane der snakker jeg kun om nogle få stræk. Post 4 der løb jeg mod vest hen til den utydelige sti og gik lige op igennem det grønne, og ramte lige i stien som gik op til posten. Post 8 gik jeg sydøst ud igennem noget mørkegrønt, der sænkede mig en del og fulgte stien. Post 11 stod lidt gemt i hullet. Post 14 der kom jeg ikke hele vejen ind til den gule spids der gik lige ind til stien, men jeg kom ind lidt længere nede og bruger en masse tid på at finde ud af hvor jeg er, fordi at stien fortsætter ud igennem det gule. Post 18 er egentlig bare kompasset på og så løbe men det er fordi at jeg er den hurtigste på hele banen til den post!! Jeg blev nr. 8 ud af 48!!!

Hilsen Esben

Find vej i...Find vej i Danmark 

Et tilbud om en lidt anderledes tur i skoven

Orientering i skolen
Inspiration til orienterings-aktiviteter i idrætsundervisningen

Jelling Løbet

WOC 2022  Avis

Startsteder o-løb

Gødding Skov:

skovlegepladsenNaturstyrelsen

Tykhøjet Krat:

Sydlige P-plads Nordlige P-plads

Jelling:

Klubhus – kør ind i skoven ad Skovgade fra nord, der er skilt på skovvejen

Jelling:

Bredagerskolen – indkørsel fra Bredager

Brandbjerg:

ved Højskolen

Gyttegård:

P i vestlige del

Engelsholm:

P ved slottet

Gadbjerg:

skovlegeplads (Allévej)

Hastrup:

Kjærvej 1,  7323 Give (3 km N for Thyregod)

OK SNAB:

normale startsteder

Tilmelding til o-løb:

O-service

 


SPONSORER & SAMARBEJDSPARTNERE

Elite Vejle

Jelling musikfestival

Middelfart Sparekasse

Jelling Sparekasses Fond