Orienteringsklubben Gorm Jelling | Skiklubben Gorm Jelling

Nordjysk 2-dages lørdag
.
Efter en tåget og diset morgenstund brændte solen igennem til en smuk solskinsdag i Blokhus.
Som altid var der en god stemning på stævnepladsen, mange genså andre løbere der havde ligget i vinterhi og nu kom frem til året første rigtige O-løb.
I Gormteltet var der også god stemning, første melding fra skoven lød på, at der var en del grene i underskoven, så man skulle lige være varsom med at løbe ligepå….
I teltet begyndte der så at opstå små problemer. Pernille og Cecilie var usikre på om de skulle have den langærmede løbetrøje på eller skulle skifte til en kortærmet, mens PE klagede over kolde fingre. Jo solen stod højt og vi var i gang igen.
Dagens baner var strikket sammen af den tidligere Snab løber Morten Schou, hvilket han havde gjort fint. Der har sikkert været udfordringer, da skoven var opdelt med en lettere del i øst og en noget mere udfordrende del i vest.
I skoven forsatte PE´s problemer, fik fat i et forkert kort og brugte de første 8 minutter ved en forkert post. Fik dog fat i det rigtige kort og kom afsted igen. I mål måtte PE så konstatere at han brik var gået død undervejs. PE kunne så gå til stævnekontoret med sin back up, for at få at vide at han havde sprunget en post over. Det er vist noget af en øv-dag.
Pernille løb ud i D40A og havde fart i benene, løb så stærkt at hun løb forbi post 6. Heldigvis opdagede Pernille fejlen på vej mod post 8 og fik vendt om og tilbage til post 6. Pernille gennemførte i en tid der rakte til en 4. plads, kun 8 minutter efter vinderen.
I D45AK viste Anette at hun er tilbage efter en længere skadespause. Vandt klassen i tiden 36:26, hvilket hun var nød til da hun i denne genoptrænings-fase kun må løbe i max. 40 minutter. Flot alligevel..
For de restende løbere blev det en blandet oplevelse i skoven, men med det dejlige vejr, den gode stemning og mødet med alle de dejlige mennesker blev det negative hurtigt glemt og dagen nydt i fulde drag.
/Steen H

Nordjysk 2-dages søndag.
Søndagen stod på mellemdistance og dermed kortere baner med rigtig mange poster. Solen gemte sig denne formiddag bag skyerne og det var bidende koldt på stævnepladsen. Nordmændene startede allerede fra 8.30 søndag morgen (så de kunne nå færgen hjem). Så da vi ankom på stævnepladsen, kunne vi allerede se de første resultater på de forskellige baner. Om det gav stress eller motivation var meget forskelligt. Stævnepladsen var samme sted begge dage og dermed skulle der igen løbes i klitter ud mod havet samt lidt grønnere skov og åbne områder. Der skulle fokuseres på teknik frem for fart for at få et godt flow.
Poul Erik tog i stor stil revanche for lørdagens diskvalifikation med et super løb der rakte til en 3. plads i H65. Anette og undertegnede gentog lørdagens resultater med henholdsvis sejr i D45AK og en 4. plads i D40A. Josefine vandt D20AK på kun 25 minutter.
Tak for en dejlig weekend i det nordjyske.