Orienteringsklubben Gorm Jelling | Skiklubben Gorm Jelling


Traditionen tro var løbsstatistikken for sidste år klar til uddeling til træningsstart for den nye sæson. Jeg vil her kort fortælle, hvordan statistikken bliver udarbejdet:
Jeg modtager tilmeldinger til de forskellige løb fra PE, og efter at løbene er gennemført, går jeg via O-service ind på klubbernes hjemmesider og udskriver resultaterne. Disse resultater skriver jeg så ind i et ”program”, som min søn, Brian Jensen, oprettede til mig i 2003 i Microsoft Office Access. Når resultaterne fra alle årets løb er skrevet ind, kan jeg printe 3 forskellige rapporter ud: En løbsrapport med alle løb og løbere, en løberrapport med individuelle resultater for hver enkelt løber og en klubrapport med en sammentælling af de enkelte løberes resultater. Alle rapporterne gemmes elektronisk på min computer i 5 år og i papirudgave i mapper, der står i kælderen på Abrahamsens Gård.

Det er løberrapporten, der hvert år uddeles til medlemmerne. Jeg kan her lige indskyde, at der ikke er meget plads i programmet til at skrive bemærkninger, men jeg forsøger alligevel. Når der står baneresultat, så er det fordi, at resultaterne kun findes som sådan og ikke som klasseresultater, som vi ellers altid har været vant til. Det skal også siges, at det kun er løb, som har været på O-service, der kommer med i statistikken – altså ingen udenlandsløb eller træningsløb.
Når jeg har printet de 3 rapporter ud, har jeg materiale til at udarbejde ”Top ti – lister” og skrive bemærkninger til årets statistik.

For dem, der rigtigt vil nørde, kan Ingers løbsstatistikker helt tilbage fra 2002 findes på Gorms hjemmeside (Under Klubinfo / Klubbens historie/Klubstatistik).

Årets løbsstatistik ses også på opslagstavlen i klubhuset.

Hvis der er spørgsmål til statistikken, er I velkomne til at kontakte mig.
Mvh. Inger Jensen

Find vej i...Find vej i Danmark 

Et tilbud om en lidt anderledes tur i skoven

Orientering i skolen
Inspiration til orienterings-aktiviteter i idrætsundervisningen

Jelling Løbet

WOC 2022  Avis

Startsteder o-løb

Gødding Skov:

skovlegepladsenNaturstyrelsen

Tykhøjet Krat:

Sydlige P-plads Nordlige P-plads

Jelling:

Klubhus – kør ind i skoven ad Skovgade fra nord, der er skilt på skovvejen

Jelling:

Bredagerskolen – indkørsel fra Bredager

Brandbjerg:

ved Højskolen

Gyttegård:

P i vestlige del

Engelsholm:

P ved slottet

Gadbjerg:

skovlegeplads (Allévej)

Hastrup:

Kjærvej 1,  7323 Give (3 km N for Thyregod)

OK SNAB:

normale startsteder

Tilmelding til o-løb:

O-service

 


SPONSORER & SAMARBEJDSPARTNERE

Elite Vejle

Jelling musikfestival

Middelfart Sparekasse

Jelling Sparekasses Fond