Orienteringsklubben Gorm Jelling | Skiklubben Gorm Jelling

2015-06-13 09.03.00LØRDAG:

Skærmen hænger ved indkørslen til P-pladsen ved Kærgård Plantage, første post er fundet uden problemer. Voksentur i Kærgård plantage, for nogen en udfordring for andre vil det lyde som et mareridt.
På P-pladsen står Claus Lyngby med et skævt smil på læben. Han har lavet banerne og sat poster ud til dagens to trænings seancer. Claus introducere os alle i formiddagens baner og plantagens finurligheder. Der opfordres til at der bliver løbet mere direkte på posterne også gennem de grønne tætheder.
Så sendes vi i skoven på mellemsvære eller svære baner. Heldigvis var der givet lov til at afkorte banen, så vi alle kom hjem nogenlunde samtidig til frokosten. Det var en spændende og udfordrende tur i skoven, spændende stræk som krævede tungen lige i munden og kompasset sat i kurs. Det var i hvert fald vigtigt at tjekke af med postdefinitionen om man skulle finde en høj, en udløber eller en lavning. Alle kom godt i mål, snakken gik straks i gang og madpakkerne blev fundet frem.
Fra samme P-plads startede vi igen ud i det uvisse efter frokosten. Hvad havde Claus nu lokket os ud på. Det startede fint for de fleste, men ved post 4 var nogle mere heldige end andre med at finde posten. (Claus havde lige glemt at fortælle at den ikke stod helt rigtigt placeret). En udfordrende bane med forskellige vejvalgsmuligheder og o-tekniske udfordringer blev gennemført, om det var mellemsvær eller svær bane. Vi kom alle hjem og kørte mod campingpladsen i Henne strand.
Så blev der taget hul på det sociale. Det store kaffebord, som Anne Grethe havde forberedt blev nydt til fulde og løberne trak derefter mod bruserummet eller i vandland. Anne Grethe, Marianne m.fl. stod for aftensmaden som blev indtaget i fællesrummet på campingpladsen. Der blev serveret gode ben med lækker salat, kartofler og beanaisesovs. Desserten lød på is med kage og frugt. Intet var overladt til tilfældigheder. Herefter blev der mulighed for på storskærm bl.a. at studere KK´s vilde bom fra tidligere på dagen samt andres vejvalg. Snakken kunne have varet ved, men alle var klar over at der søndag ventede endnu en udfordring i Kærgård plantage, så man søgte mod dynerne i fornuftig tid. Trætte efter en spændende og lærerig lørdag.
Steen Holmegaard

SØNDAG:

Dagen startede med en stille og rolig morgen med morgenmad og lidt oprydning i hytterne. Enkelte af de rigtige voksne var morgenfriske og tog sig en svømmetur i campingpladsens Vandland. Ungdomshytten havde ikke helt voksenpoint (eller morgenenergi) nok til at deltage, da der kun var voksensvømning for 30+!
Kl. 9.45 mødtes vi klar til dagens løb. Instruktion til løbet var blevet gennemgået aftenen forinden, så nu var det spændende, hvor meget man kunne huske, når dagens etape fik en ud i klitterne. Løbet startede dog med lidt kratlusk/krybekravl, som vi kendte fra gårsdagens løb. Dette gjorde det dog ikke nødvendigvis lettere alle steder. I klitterne viste det sig for nogle af os, at hukommelsen ikke er til at prale med, da vi lod os vildlede af en klat sand, som vi til instruktionen havde fået at vide, at vi nok ikke kunne se (øv!). Generelt så det lettere ud på kortet end i virkeligheden, men nogle stræk gik dog væsentligt bedre end andre – i hvert fald for mig 🙂 Løbet virkede til at være gået lidt blandet for Gormerne, så udfordringer havde der været nok af. Alle var vi dog enige om, at det var rigtig godt med en solid frokostbuffet, da vi kom hjem til campingpladsen. Og vi var også enige om at være trætte efter en rigtig god weekend med mange O-udfordringer og god stemning 😀

Tak for denne gang, Rikke Binder

P.S. Jeg ved ikke med jer andre (nok især de laveste!), men mine nederste mavemuskler, synes at det var rigtig god træning at løbe en del tid foroverbøjet for at komme igennem weekendens tætte fyrrekrat. Bonustræning! 🙂

Se billeder fra turen.

Se baner fra lørdag: mellemsvær formiddagsvær formiddagmellemsvær eftermiddagsvær eftermiddag
Se baner fra søndag: mellemsværsvær

Find vej i...Find vej i Danmark 

Et tilbud om en lidt anderledes tur i skoven

Orientering i skolen
Inspiration til orienterings-aktiviteter i idrætsundervisningen

Jelling Løbet

Sydkredsen

OK Gorm Aktuelt

HUSK:

Resultater – NATCUP Skærbæk Samlet resultat

Divisionsmatch d.14/4-2024 for alle i klubben: Invitation.

Startsteder o-løb

Gødding Skov:

skovlegepladsenNaturstyrelsen

Tykhøjet Krat:

Sydlige P-plads Nordlige P-plads

Jelling:

Klubhus – kør ind i skoven ad Skovgade fra nord, der er skilt på skovvejen

Jelling:

Bredagerskolen – indkørsel fra Bredager

Brandbjerg:

ved Højskolen

Gyttegård:

P i vestlige del

Engelsholm:

P ved slottet

Gadbjerg:

skovlegeplads (Allévej)

Hastrup:

Kjærvej 1,  7323 Give (3 km N for Thyregod)

OK SNAB:

normale startsteder

Tilmelding til o-løb:

O-service

 


SPONSORER & SAMARBEJDSPARTNERE

Elite Vejle

Jelling musikfestival

Middelfart Sparekasse

Jelling Sparekasses Fond