Orienteringsklubben Gorm Jelling | Skiklubben Gorm Jelling

Josefine har vundet EMDanish Spring er dansk orienterings internationale sæsonpræmiere. Stævnet var af  IOF udpeget til at være World Ranking Event (WRE) i klasserne Men og Women Elite. Løbet var desuden 1., 2. og 3. afdeling af den danske senior- og juniorrangliste 2015, Trimtex Senior Cup og Løberen League, så alle de bedste danske løbere var også til start her.  Det betød fin international konkurrence. Et oplagt stævne for vore bedste TVO og TC løbere at prøve kræfter med stærke løbere fra andre lande.
TVO og TC Syd Vejle var repræsenteret med 13 løbere heraf tre fra OK Gorm: Josefine Lind i D Junior Elite, Holger Petersen i H Junior Elite og Hans Petersen i H16.
Stævnet startede fredag aften med sprint i Allerød by for at fortsætte med mellemdistance lørdag og lang søndag begge konkurrencer i St. Dyrehave ved Hillrød.
Fredag i sprintkonkurrencerne var der fornemme resultater:
Josefine Lind vandt i D Jun Elite i tiden 15.18 for de 2.5 km. Der var 35 løbere i klassen.
I H Jun Elite blev det til en 12. plads til  Holger Pedersen i en klasse med 37 deltagere. Hans blev nr. 22 i H16, hvor i øvrigt Morten Ø. Jørgensen, OK Snab blev nr. 2. Der var 51 i klassen.
I lørdagens mellemdistance blev det igen sejr til Josefine Lind i D Jun Elite og i H Jun Elite blev Holger nr. 30. Der var 54 løbere i klassen.
I H 16 imponerede Morten Ø. Jørgensen, OK Snab ved at blive nr. 2 lige knap 2 minutter efter Kasper Fosser, den bedste norske H16 løber. Hans opnåede meget tilfredsstillende 20. plads. Der var 57 løbere i denne klasse
Søndagens langdistance viste Josefine særdeles gode takter, men udgik, men med til historien hører, at den danske juniorelite efter Danish Spring tog direkte på træningslejr i Gøteborg, og landstræneren havde opfordret landsholdsløberne til at tage det lidt med ro, så da Josefine fik smerter i sin fod sidst på banen udgik hun. På det tidspunkt førte hun.
I H Junior Elite vandt Thomas Knudsen, OK Melfar. Holger kom ind på en 30. plads.
I H 16 blev Morten Ø. Jørgensen igen nr. 2 og igen sluttede Hans på en godkendt 20. plads.

Alt i alt en meget flot weekend for TVO og TC Syd Vejle ved den internationale sæsonpræmiere Danish Spring.