Orienteringsklubben Gorm Jelling | Skiklubben Gorm Jelling

DM Stafet14_ Gorm_Hans Chr, KK, PEBOK Gorms drenge i H65 var at regne blandt favoritholdene ved årets DM Stafet. På holdet var der også en indbyrdes forståelse af, at hvis alle leverede gode stabile løb, ville medaljer være inde for rækkevidde.
Og det blev en dag, hvor de tre på holdet: K. K. Terkelsen på 1. tur, Hans Christian Strib på anden tur og Poul Erik Buch på 3. tur leverede varen. Holdet førte fra start til slut.
K. K. Terkelsen, der løb første tur, kom først i mål, og så tidligt, at 2. tursløberen Hans Chr. Strib ikke var klar. Men efter lidt råben og venten op mod ½ min, kom han da til startsnoren og kunne løbe i skoven, men nu som nr. tre.
Han gjorde dog skaden god og satte de andre og kunne sende Poul Erik Buch i skoven med en solid 3½ minuts føring. Poul Erik løb sikkert og det skulle vise sig, at Gorms vindertid på 111.25 min var 7½ minut bedre end Søllerød OK på andenpladsen. Sidste års vinder Roskilde OK måtte nøjes med 3. pladsen. I alt var der 13 hold i klassen.
De unge og små drenge, Esben Ø. Pedersen, Daniel K. Holm og Filip K. Holm i klassen H/D 12 gjorde det også rigtigt flot. Flere af de andre hold har væsentlig mere rutine, men alle tre drenge havde gode løb og blev nr. 7 ud af 23 hold, kun 4.57 efter det vindende Horsens hold.
De store drenge i H20 lagde flot fra start ved Joakim Damgaard, der kom ind som 3’er. Der bliver løbet rigtigt hurtigt i denne klasse og det kneb lidt til sidst for Joakim. Mathias på 2. tur kunne ikke holde samme tempo og holdet rykkede ned på en 5. plads. Holger Petersen løb sidste tur men måtte udgå, da den skade, han fik for 14 dage, siden ikke kunne klare hele turen.
Sidste hold var H/D 185 med Lilli Hansen, Asta, Terkelsen og Niels G. Hansen på holdet og blev nr. 10 i det 18-hold store felt.
Der var også åbne baner og her løb 5 Gorm-løbere Åben 1 en 5,78 km lang bane. Bedst blev Hans V. Petersen på en 9 plads af de 18 løbere.

Find vej i...Find vej i Danmark 

Et tilbud om en lidt anderledes tur i skoven

Orientering i skolen
Inspiration til orienterings-aktiviteter i idrætsundervisningen

Jelling Løbet

Sydkredsen

OK Gorm Aktuelt

HUSK:

Resultater – NATCUP Skærbæk Samlet resultat

Divisionsmatch d.14/4-2024 for alle i klubben: Invitation.

Startsteder o-løb

Gødding Skov:

skovlegepladsenNaturstyrelsen

Tykhøjet Krat:

Sydlige P-plads Nordlige P-plads

Jelling:

Klubhus – kør ind i skoven ad Skovgade fra nord, der er skilt på skovvejen

Jelling:

Bredagerskolen – indkørsel fra Bredager

Brandbjerg:

ved Højskolen

Gyttegård:

P i vestlige del

Engelsholm:

P ved slottet

Gadbjerg:

skovlegeplads (Allévej)

Hastrup:

Kjærvej 1,  7323 Give (3 km N for Thyregod)

OK SNAB:

normale startsteder

Tilmelding til o-løb:

O-service

 


SPONSORER & SAMARBEJDSPARTNERE

Elite Vejle

Jelling musikfestival

Middelfart Sparekasse

Jelling Sparekasses Fond