Orienteringsklubben Gorm Jelling | Skiklubben Gorm Jelling


22 Gormmedlemmer havde valgt weekenden til at være sammen fra fredag sidst på dagen til søndag efter frokost. Fælles base var spejderlejren Troldehytten i Gjern, nabo til Søhøjlandets Feriecenter.
Man må sige, at det var en vellykket klubtur. Vejret var godt og efter en lang coronaperiode, hvor det sociale liv i klubben har været på vågeblus, var det nemt at fornemme, at alle var glade for igen at kunne være sammen og dyrke det sociale klubliv, så der var en god stemning. Dejligt også at der var nye med på turen.
En af dem var Heidi Kæseler, som har denne vurdering af turen: ”Som relativ nyt medlem var det en super oplevelse at være med til Gorms 3-dages. Jeg fik lært andre medlemmer bedre at kende ved hyggeligt samvær, og jeg fik øvet o-løb og lært mere om at læse kortet – og der var god mulighed for at snakke ens rute valg igennem”, og Heidi slutter med: ”Kan klart anbefale andre nye og nyere medlemmer at deltage fremover”.

Nu gik det jo som man nok kan forstå ikke op i snak og socialt samvær hele tiden. Allerede efter ankomst fredag var der træning i skoven, Lille Amerika, der lå lige op til Troldehytten. Pernille havde lavet baner på de faste poster i skoven omkring hytten.
Lørdag formiddag tog vi til Hårup Sande, hvor Claus havde lavet kortere baner med fokus på kurveløb. Her blev man især udfordret af bakkerne i den sydøstlige del af skoven.
Eftermiddagen var også i Hårup Sande, hvor der var fokus på kompasset. Der var fællesstart for de svære baner med forskellige sløjfer / butterfly. På den lange bane var Pernille hurtigst i tæt kamp med Ole.
Der blev også løbet mellemsvær og let, hvor man kom rundt og oplevede skoven fra sin bedste side.

Søndag var der lavet stafet på Troldehøj i Gjern Bakker i den skønneste natur. To mands stafet, hvor holdene var fundet via lodtrækning. Der blev løbet to korte ture pr. mand. Vinderen blev hold 5, som bestod af Toke og Per. På den mellemsvære var Dorthe og Heidi hurtigst.Som formand for arrangementsudvalget, rettede Bente en tak til medlemmerne for at bakke op om turen, og også at der er medlemmer, der prioriterer at være med selv om de kun kunne være med en enkelt dag.
Bente minder om, at Gorm 3- dages jo nu er en tradition, og at man allerede nu bør sætte kryds i kalenderen den 2. weekend i juni 2022.

Se billeder fra Gorm 3-dages HER

PS: Ole Binder tog en jakke med hjem fra Troldehytten, som er glemt. Det er str. Large.Den tager han med på tirsdag til træning.

Find vej i...Find vej i Danmark 

Et tilbud om en lidt anderledes tur i skoven

Orientering i skolen
Inspiration til orienterings-aktiviteter i idrætsundervisningen

Jelling Løbet

Sydkredsen

OK Gorm Aktuelt

HUSK:

Voksenfest d.1/3-2024

Divisionsmatch d.14/4-2024 for alle i klubben: Invitation.

Startsteder o-løb

Gødding Skov:

skovlegepladsenNaturstyrelsen

Tykhøjet Krat:

Sydlige P-plads Nordlige P-plads

Jelling:

Klubhus – kør ind i skoven ad Skovgade fra nord, der er skilt på skovvejen

Jelling:

Bredagerskolen – indkørsel fra Bredager

Brandbjerg:

ved Højskolen

Gyttegård:

P i vestlige del

Engelsholm:

P ved slottet

Gadbjerg:

skovlegeplads (Allévej)

Hastrup:

Kjærvej 1,  7323 Give (3 km N for Thyregod)

OK SNAB:

normale startsteder

Tilmelding til o-løb:

O-service

 


SPONSORER & SAMARBEJDSPARTNERE

Elite Vejle

Jelling musikfestival

Middelfart Sparekasse

Jelling Sparekasses Fond