Orienteringsklubben Gorm Jelling | Skiklubben Gorm Jelling

Vejle Kommune, Kultur og Sundhed tilbyder her i vinterferien i samarbejde med foreninger, virksomheder, institutioner og private undervisere aktiviteter til familier med børn.

OK Gorm er en af de foreninger, der har fået en henvendelse fra Vejle Kommune. De fandt, at lige bestemt vores Find vej tilbud passede perfekt ind i deres ønske om corona venlige aktiviteter i vinterferien.

Tilbuddene markedsføres på Vejle Kommunes hjemmeside her: https://www.vejle.dk/borger/oplev-og-fritid/oplevelser/feriepas-vinterferieaktiviteter-for-boern-og-unge/, hvor også tilmelding skulle ske senest den 10. februar.

Vi er blevet bedt om at lave en let bane i Give Museumsskov, Jelling Skov og i Vingsted.

Snab er også blevet spurgt og har lavet tilbud i Sønderskoven og Nørreskoven.

Præsentation af tilbuddene lyder således:

Der er frisk luft, sjov og udfordringer til både krop og hoved, når man er til orienteringsløb.

I uge 7 vil GORM Jelling gerne invitere børn og familier til at prøve o-løb. Du løber eller går banen, når det passer dig, og hele familien kan være med. Det er så Corona-venligt, som det kan være.

 Ved at tilmelde dig, får du tilsendt en PDF med en bane i den skov du ønsker.

 Orienteringsløb handler om, at man skal gennemføre en bane ved at finde vej fra post til post i den rigtige rækkefølge vha. et kort. Hvis du har et kompas, er det en god hjælp til at vende kortet rigtigt, men det er ikke nødvendigt. Posterne består af pæle med et lille ”Find vej skilt” med nummer og bogstavkode.

 Hvis du skriver koden (tre bogstaver) for hver post på det skema du får tilsendt med kortet, tager et billede af det efter løbet og mailer det til karlkt@post4.tele.dk, deltager du i lodtrækningen om at vinde et minikompas og en miniskærm. Der er i alt 9 præmiesæt.

 Du vil også selv kunne printe kortet ved at gå ind på denne link: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeNH4DT_m4gqbINTwulxbmSzCW6o6K9hw6st0HqDssusqc8KA/viewform

Men det vigtigste er, at du får en god tur i skoven.

Hvis du gerne vil have flere at vælge imellem, er der mange kort og baner i alle sværhedsgrader på www.findveji.dk, der er et landsdækkende tilbud, som GORM Jelling og mange andre o-klubber har lavet kort og baner til – og hvis du bagefter skulle have lyst til at prøve mere o-løb, er du altid velkommen i GORM. Du kan få mere information på www.okgorm.dk.

 Spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål til selve aktiviteten, så kontakt OK Gorm på tlf. 23393517. Kontakt Kultur & Sundhed på tlf. 23704091, hvis du har brug for hjælp til tilmeldingsdelen.

 

 Birgit Lykke Jørgensen, Vejle Kommunes Udviklings- og kulturkonsulent har sendt mig en liste over tilmeldte, der havde meldt sig før den 10. februar.

Her havde 9 tilmeldt sig til Give Museumsskov, 15 til Jelling Skov og 13 til Vingsted, I alt 37 tilmeldte familier.

Lidt ærgerligt, så sluttede tilmeldingen den 10. februar, så tre familier har indtil videre henvendt sig direkte til mig for at få skema og kort tilsendt.

De var ikke opmærksomme på, at de ved at følge det link, der ligger i INFO teksten (se ovenfor, prøv den selv) selv kunne printe både skema og kort med bane. De har henvendt sig og fået hjælp.

Det nydelige layout på de tre kort har Søren Germann stået for, og opsætning af den google formular, der gør det muligt selv at hente kort og skema har Jakob Tolborg, DOF-konsulent stået for.

Asta og jeg var i dag i Vingsted for at gå Find vej i Vingsted, den lange rute på 5,6 km. Her mødte vi en familie på 8, tre generationer, som netop var ude på den lette bane i Vingsted. De syntes det var vældigt.

Jeg kunne da så lige fortælle dem, at de talte med den person, der havde lavet ruten.

kk

 

 

Find vej i...Find vej i Danmark 

Et tilbud om en lidt anderledes tur i skoven

Orientering i skolen
Inspiration til orienterings-aktiviteter i idrætsundervisningen

Jelling Løbet

WOC 2022  Avis

Startsteder o-løb

Gødding Skov:

skovlegepladsenNaturstyrelsen

Tykhøjet Krat:

Sydlige P-plads Nordlige P-plads

Jelling:

Klubhus – kør ind i skoven ad Skovgade fra nord, der er skilt på skovvejen

Jelling:

Bredagerskolen – indkørsel fra Bredager

Brandbjerg:

ved Højskolen

Gyttegård:

P i vestlige del

Engelsholm:

P ved slottet

Gadbjerg:

skovlegeplads (Allévej)

Hastrup:

Kjærvej 1,  7323 Give (3 km N for Thyregod)

OK SNAB:

normale startsteder

Tilmelding til o-løb:

O-service

 


SPONSORER & SAMARBEJDSPARTNERE

Elite Vejle

Jelling musikfestival

Middelfart Sparekasse

Jelling Sparekasses Fond