Orienteringsklubben Gorm Jelling | Skiklubben Gorm Jelling

Snoren_klippes

Det var nogle af de ord, der blev anvendt i forbindelse med OK Gorms Find vej dag i Kongernes Jelling. Superlativerne gik på den folder og idéen med folderen, der af OK Gorm blev præsenteret kl. 10.00 lørdag på Gorms Torv i Jelling.
En pæn flok havde taget imod opfordringen til at møde op og være med til indvielsen af ”Find vej i Kongernes Jelling” og til som de første at få en anderledes tur i monumentområdet og den centrale del af Jelling.
Efter Karl Kr. Terkelsens velkomst takkede borgmester Arne Sigtenbjerggaard OK Gorm for det fine initiativ, som både giver mulighed for motion til hjerne og hjerte. Motion til hjernen, da man kan blive klogere på Jellings historie, enten ved at læse de 20 historier i folderen eller ved at høre dem via sin smartphone. Fortællinger som Hans Ole Matthiesen, museumsleder og Leif Baun, journalist har skrevet. Motion til hjertet, da man vil have fået en motionstur på 3,4 km, hvis man opsøger alle poster i den rækkefølge, de er angivet på det meget nøjagtige kort, der er i folderen.

Arne sluttede sin tale af med, sammen med en af klubbens yngste medlemmer, Astrid Damsbo at klippe det blå bånd, som tegn på indvielsen af ”Find vej i Kongernes Jelling”.

Herefter gav Karl Kr. Terkelsen en instruktion i de muligheder dagen bød på: 1) motionsorientering rundt til de 20 poster med tilhørende historieformidling , 2) fotoorientering med mulighed for at løse en bogstavgåde, 3) deltagelse i landsdækkende mobilquiz på en ca. 1 km kort rute med 5 poster og mulighed for at vinde en iPhone6 og endelig kunne de mindste få taget tid på en sprintbane rundt om Smededamssøen.

Det var ikke de bedste vejrprognoser, der af meteorologerne var stillet i udsigt, men heldet tilsmilede arrangementet, og det holdt tørvejr helt til det sluttede kl. 14.00.

Merete Larsen, som er klubbens Find vej ansvarlige var efter dagens arrangement meget tilfreds: – ”Alt gik fint, vi fik mange rigtigt positive tilbagemeldinger og fremmødet var også tilfredsstillende, idet vi registrerede 124 fremmødte”.

Søren hjælper borgmesteren med appen

Søren hjælper borgmesteren med appen

Klar til start

Klar til start

Se flere billeder her

Find vej i...Find vej i Danmark 

Et tilbud om en lidt anderledes tur i skoven

Orientering i skolen
Inspiration til orienterings-aktiviteter i idrætsundervisningen

Jelling Løbet

Sydkredsen

OK Gorm Aktuelt

HUSK:

Resultater – NATCUP Skærbæk Samlet resultat

Divisionsmatch d.14/4-2024 for alle i klubben: Invitation.

Startsteder o-løb

Gødding Skov:

skovlegepladsenNaturstyrelsen

Tykhøjet Krat:

Sydlige P-plads Nordlige P-plads

Jelling:

Klubhus – kør ind i skoven ad Skovgade fra nord, der er skilt på skovvejen

Jelling:

Bredagerskolen – indkørsel fra Bredager

Brandbjerg:

ved Højskolen

Gyttegård:

P i vestlige del

Engelsholm:

P ved slottet

Gadbjerg:

skovlegeplads (Allévej)

Hastrup:

Kjærvej 1,  7323 Give (3 km N for Thyregod)

OK SNAB:

normale startsteder

Tilmelding til o-løb:

O-service

 


SPONSORER & SAMARBEJDSPARTNERE

Elite Vejle

Jelling musikfestival

Middelfart Sparekasse

Jelling Sparekasses Fond