Orienteringsklubben Gorm Jelling | Skiklubben Gorm Jelling

Monthly Archives: marts 2022


Omkring 30 var mødt op til årets træningsstart i OK Gorm den 29. marts. Børn og voksne. Dejligt igen at kunne mødes i skoven.
Efter en kort velkomst ved Toke Seir, formand for Børne og Ungdomsudvalget, hvor han kort omtalte nogle tiltag under overskriften ”Den Gode Velkomst”. Tiltag der hen ad vejen i løbet af året vil ske i klubben.


Marts har været en fantastisk måned med masser af varme og sol, men lige bestemt denne tirsdag aften var det lidt koldt, men alle fik varmen på de baner Michal havde lavet.
Efter turen i skoven var der mulighed for at se sin tur på O-Track og få en lille snak om løbet med Steen Holmegaard, formand for træningsudvalget.
Efter træning var der dejlig jordskokkesuppe (gratis) tilberedt af Bodil med hjælp af Birthe.
Og så var der selvfølgelig mulighed for at få en snak over bordet.
Vi håber det bliver lidt lunere næste gang og håber så også, der dukker nogle af de nye op, der har været med til klubbens rekrutteringsarrangementer de seneste søndage.

I dag blev det sidste af OK Gorms fem familie- og motionsarrangementer afviklet.
”Tag en ven med” konceptet var igen i spil, da Helene havde en kollega og dennes børn med. Alle fik en god tur i skoven parvis – og efterfølgende blev der taget godt fra af Bodils fornemme forplejning med kaffe, kakao, brød og kage udenfor i det gode vejr.
På tirsdag starter OK Gorms forårssæson, og vi håber naturligvis, at de, der har deltaget i familieorientering, har lyst til at fortsætte i skoven.
TUSIND TAK til alle jer nuværende medlemmer, som har bidraget disse fem søndage😊

Vi ses på tirsdag kl. 18 på Abrahamsens Gård.

Se flere billeder fra dagen.

For 4. søndag i træk afholdt OK Gorm rekrutteringsarrangement, igen med fantastiske rammer og flot solskin.
Denne søndag mødte endnu en ny familie frem til en dejlig dag i skoven, hvor anemonerne er begyndt at pible frem.
Næste søndag slutter vi vores rekrutteringsarrangementer af – også med start fra Abrahamsens Gård klokken 10.
Og allerede tirsdagen efter – d. 29. marts kl. 18 – starter forårssæsonen, hvor der også er rig mulighed for at møde frem som ny, hvis man er interesseret i at prøve O-sporten.


Formanden Pernille Buch gik forrest i kampen om medaljer til OK Gorm ved DM Nat, natten til søndag i Lindet Skov syd for Arnum.
I klassen D45 vandt Pernille foran Merete Nørregaard, Allerød OK. De to havde også i efteråret til DM Nat på Sjælland en tæt indbyrdes dyst. Også dengang lykkedes det Pernille at slå den tidligere landsholdsløber.
Formanden er bare i rigtig god form og godt løbende, så selv mindre bom bliver indhentet.
I klassen H70 var OK Gorm repræsenteret ved tre løbere, Poul Erik Buch, Hans Christian Strib og Flemming D. Andersen. Alle gjorde de det godt i det 25 mand store felt.
Poul Erik Buch blev 2’er og vandt sølv efter meget løbsstærke Leif E. Larsen, Tisvilde Hegn OK. Bronzepladsen gik også til OK Gorm ved Hans Chr. Strib, der kom i mål 2½ minut efter Poul Erik. Flemming D. Andersen blev 11’er godt et kvarter efter vinderen.
I H75 var OK Gorm repræsenteret ved K. K. Terkelsen, der ved efterårets DM Nat tog sølv. Det var ikke hans aften i Lindet. Sluttede tredje sidst 16 minutter efter vinderen. Et alvorligt bom ved post 10 kostede dyrt.
Lindet Skov blev stort set nedlagt i orkanen i 1999. I dag ligger en del af skoven som urørt skov, og
vindfælderne fra dengang ligger stadigvæk i skoven, så selv om det er en relativ flad skov var det en spændende og udfordrende natløbsskov.


Her finder du en liste over Prioriterede løb 2022. Til disse løb, vil der være baner til alle – uanset niveau og alder. Derfor er de rigtig gode at tage med til som ny O-løber. Desuden vil der helt sikkert være en del Gorm løbere med til samtlige løb, som gerne vil hjælpe og guide nye medlemmer.

Tilmelding til løbene via O-service senest 1-2 uger før løbet.

Spørgsmål: Poul Erik:  poule@jellingnet.dk eller Bente: b.ringive@hotmail.com


Aftenerne er ved at være lyse, og i OK GORM er vi klar til sæsonstart og til at tage imod såvel nye som de inkarnerede og rutinerede tirsdag den 29. marts.
Alle er velkomne uanset alder og forhåndskendskab. Det gælder singler som hele familier.
OK Gorm har i februar og marts haft inviteret til familieorientering om søndagen. Vi håber naturligvis, at de, der har været med her, har lyst til at fortsætte i skoven, sammen med klubbens øvrige medlemmer.
Orienteringsløb som familiesport er en fantastisk måde at være sammen på med muligheder for fælles oplevelser, frisk luft og motion.
Efter de fleste træningsaftener er der fællesspisning med socialt samvær.
Der er træning hver tirsdag. De fleste gange foregår træningen i Jelling Skov med udgangspunkt ved Abrahamsens Gård. Ind imellem kører vi til andre nærliggende skove for afvekslingens skyld.
Du kan få meget mere at vide ved et besøg på vores hjemmeside www.okgorm.dk.
Håber vi ses til sæsonstart på Abrahamsens Gård tirsdag den 29. marts kl. 18.00.

Vi ses. Træningsudvalget
Steen Holmegaard

 

Søndag afholdt vi vores tredje rekrutteringsarrangement, hvor vi nu er rykket til Abrahamsens Gård og Jelling skov. Det blev endnu en søndag med fantastisk solskin og friske Gormmedlemmer i alle aldre, som var klar til at modtage og instruere nye interesserede i O-sporten.
Og meget dejligt mødte der denne søndag nogle få stykker op, som fik en god tur i skoven og en god snak med klubbens fremmødte.
De sidste to arrangementer foregår ligeledes fra Abrahamsens Gård, hvor vi håber at endnu flere tager mod tilbuddet.
Endnu en gang TUSIND TAK til alle jer, der hjælper med arrangementerne.
VEL MØDT på søndag kl. 10.

Se billeder fra dagen her.

På vegne af rekrutteringsudvalget, Grethe

På generalforsamlingen blev OK Gorms nye koncept for ”DEN GODE VELKOMST” drøftet, og med baggrund heri har rekrutteringsudvalget nu beskrevet de to nye funktioner, som skal medvirke til, at nye hurtigere føler sig som en del af fællesskabet.
Har du lyst til at være en del af de to korps, må du meget gerne melde dig på Gorm Events – her finder du også beskrivelsen af opgaven.
Jo flere vi er, jo mindre bliver opgaven – og jo mere bliver funktionerne/konceptet en naturlig del af vores omgang med hinanden / vores fællesskab i klubben.
Herudover fastholder vi en kontaktperson for nye – og indtil videre er det undertegnede, der varetager den opgave. Kontakt mig endelig, hvis du har spørgsmål til ovenstående: Gretheb@jellingnet.dk tlf. 24940303

På vegne af rekrutteringsudvalget, Grethe


OK Gorm holder officiel træningsstart tirsdag den 29. marts kl. 18.00 på Abrahamsens Gård.
Der er spisning efter træningen – tilmelding på Gorm Events – af hensyn til kokken 🙂

Alle er velkomne – også nye medlemmer. Kontakt gerne Grethe, hvis du ikke har deltaget i træningen før (gretheb@jellingnet.dk). Du kan også bare møde op på dagen, uden forhåndstilkendegivelse.

Du kan se træningsplanen for forår 2022 her:
Træningsplanen ligger også fast på hjemmesiden – oppe i højre hjørne.
Når vi mødes til træning i andre skove, så er der fælles instruktion kl. 18.00 (på samme måde, som når vi er på Abrahamsens Gård).

Vi glæder os til at se jer alle igen.

/Træningsudvalget

Find vej i...Find vej i Danmark 

Et tilbud om en lidt anderledes tur i skoven

Orientering i skolen
Inspiration til orienterings-aktiviteter i idrætsundervisningen

Jelling Løbet

Sydkredsen

OK Gorm Aktuelt

 

Startsteder o-løb

Gødding Skov:

skovlegepladsenNaturstyrelsen

Tykhøjet Krat:

Sydlige P-plads Nordlige P-plads

Jelling:

Klubhus – kør ind i skoven ad Skovgade fra nord, der er skilt på skovvejen

Jelling:

Bredagerskolen – indkørsel fra Bredager

Brandbjerg:

ved Højskolen

Gyttegård:

P i vestlige del

Engelsholm:

P ved slottet

Gadbjerg:

skovlegeplads (Allévej)

Hastrup:

Kjærvej 1,  7323 Give (3 km N for Thyregod)

OK SNAB:

normale startsteder

Tilmelding til o-løb:

O-service

 


SPONSORER & SAMARBEJDSPARTNERE

Elite Vejle

Jelling musikfestival

Middelfart Sparekasse

Jelling Sparekasses Fond