Orienteringsklubben Gorm Jelling | Skiklubben Gorm Jelling

Så blev det tid Gorm’s voksensfest, fredag aften på årets første forårsdag, 1. marts.

Og sikke en fest, det blev. En super stemning hele aftenen. Arrangørerne havde været meget dygtige i deres forberedelser (Alf, Dorte, Annett og Jacob)

Allerede en god start med en bæredygtig indbydelse, da en tidligere indbydelse var genbrugt med overstregning med ændrede detaljer. En del CO2 blev sparet der.

Da alle var ankommet, havde arrangørerne sørget for et lykkehjuls-spil til fordeling af opgaverne. Flot nytænkning👍

Jacob Bang drejede hjulet rundt (digital lykkehjul, vist på projektoren). Først skulle vi fordeles ved bordene ud fra hvad lykkehjulet valgte af navne.  Alf hjalp til med udpegning af stolen til den valgte. Dernæst blev aftenens opgaver uddelt, så vi vidste hvem, der skulle rydde af mellem de tre retter, der var klar.

Til sidst blev de nye arrangører valgt til næste år. Det blev Martin, Peter, Birthe og Bodil M.

Arrangørerne havde fået en videohilsen ind i løbet af dagen. Den så vi på det store lærred. Det var fra Søren Germann og Anna-Grethe. Søren og Anna-Grethe hilste på os fra en meget hvid piste i Norge, hvor der nærmest så ud til at være snestorm. Søren var dog noget bedrøvet over, at Bent m.fl havde besluttet, at drikkevarer var gratis. Men så må man jo lægge skiferien på et andet tidspunkt 😊

Vi fik super mad fra Brugsen i Jelling. Lakseruller med urtecreme – marineret svinefilet med Provence kartofler og til sidst frugttærte med kaffe og the.

Der var mange gode indslag i løbet af aftenen. Marianne og Jørgen havde lavet en quiz, hvor vi i hold skulle gætte forskellige priser på ting fra DBA. Det var faktisk ret svært, og vinderholdet havde kun 5 ud af 13 gæt rigtige.

En anden quiz fra Marianne og Jørgen handlede om at sige en sætning med en pind i øret😊 – øh fejl. Nej, én fra holdet skulle have en lille pind mellem tænderne, så tungen kom ud af fatning. Der kom mange sjove ord ud i lokalet.

KK og PE krydrede aften med flere gode vitser, bl.a. flere gode blondine vitser og KK havde nogle nye, inspireret af sit barnebarn. Supergodt med nogle gode indslag.

Vi fik også sunget nogle sange undervejs og snakken gik rigtig godt. Om vi nåede at tømme (vin)kælderen for drikkevarer, vides ikke med sikkerhed. Måske Søren kontrollerer dette på et tidspunkt😊

Tak for en super aften med en dejlig fri og god stemning og mange tak til arrangørerne – Alf, Dorthe, Annet og Jacob, som overgik alle forventninger og gjorde festen til den måske bedste voksenfest nogensinde🤩🤩

 

Lisbet/Sven Erik

Se flere billeder 

Find vej i...Find vej i Danmark 

Et tilbud om en lidt anderledes tur i skoven

Orientering i skolen
Inspiration til orienterings-aktiviteter i idrætsundervisningen

Jelling Løbet

Sydkredsen

OK Gorm Aktuelt

HUSK:

Resultater – NATCUP Skærbæk Samlet resultat

Divisionsmatch d.14/4-2024 for alle i klubben: Invitation.

Startsteder o-løb

Gødding Skov:

skovlegepladsenNaturstyrelsen

Tykhøjet Krat:

Sydlige P-plads Nordlige P-plads

Jelling:

Klubhus – kør ind i skoven ad Skovgade fra nord, der er skilt på skovvejen

Jelling:

Bredagerskolen – indkørsel fra Bredager

Brandbjerg:

ved Højskolen

Gyttegård:

P i vestlige del

Engelsholm:

P ved slottet

Gadbjerg:

skovlegeplads (Allévej)

Hastrup:

Kjærvej 1,  7323 Give (3 km N for Thyregod)

OK SNAB:

normale startsteder

Tilmelding til o-løb:

O-service

 


SPONSORER & SAMARBEJDSPARTNERE

Elite Vejle

Jelling musikfestival

Middelfart Sparekasse

Jelling Sparekasses Fond