Orienteringsklubben Gorm Jelling | Skiklubben Gorm Jelling

K. K. Terkelsen

Så er den her, den nye hjemmeside, der har været et lille år undervejs.
Vi håber, den bliver godt modtaget. I udvalget er vi pænt tilfredse med resultatet – så langt.  Færdig er den ikke. Der er stadig endnu ikke beskrevne områder rundt omkring, men dem satser vi på med hjælp fra udvalgene at have på plads inden sommer.
Opfordringen til alle skal være: Tag på en tur rundt på hjemmesiden.Vi hører gerne tilbagemeldinger. Send en mail til undertegnede: karlkt@post4.tele.dk.

Hvordan er vi kommet her til?
For nu snart et år siden fik Gorm et nyt Kommunikations- og PR udvalg, og en af de første opgaver udvalget kiggede på, var funktionaliteten og overskueligheden af vores hjemmeside. Der var flere ting udvalget fandt burde ændres, både med hensyn til struktur, opsætning og overskuelighed.

Vi havde fået en ny webmaster i Annett og tanken var, at hun med ekstern konsulentbistand hen ad vejen skulle ændre og forbedre den hjemmeside vi havde.
Vi fandt dog relativt hurtigt ud af, at det var en opgave, som ville kræve mere af Annet, end vi med rimelighed kunne forvente.
Løsningen blev, at Silas, min søn, tilbød at gå ind i opgaven, men hans krav var, at hjemmesiden skulle bygges op og designes fra bunden i WordPress og ikke ved rettelser og ændringer i Joomla, som vores hjemmeside var designet i.

Oprindelig var planen, at afløseren skulle have været klar i efteråret 2014. Når den oprindelige tidsplan ikke kunne holde, skyldes det blandt andet undertegnedes meget rejseri i efteråret – Spanien og Brasilien, og i januar/februar – New Zealand.
Men nu er den så her – den nye hjemmeside.
I udvalget er vi meget tilfredse med resultatet. Vi synes, vi har fået en hjemmeside, der er overskuelig, har en god struktur og med mange funktioner, der gør det hurtigt at finde frem til de emner, man søger.

Hjemmesiden har dels en dynamisk del med nyheder, kalender og dropdown gardiner fra hovedmenuen, sideindhold for de undermenuer, hvor der er flere emner, hvor man ved et enkelt klik, straks ryger til den overskift, man vil vide mere om, og Aktuelt med de nyeste annonceringer for snart forestående aktiviteter.
Dertil kommer, at der også er arbejdet meget med, at hjemmesiden bliver det sted, hvor væsentlige dokumenter til beskrivelse af klubbens virksomhed, mere blivende informationer og klubbens historie skal kunne findes.
Den sidste del arbejdes der fortsat på, men inden sommer er det planen, at vi også når i mål med den del.

I processen vil jeg gerne takke udvalget for mange input og god sparring, og i det store arbejde med opsætningen af hjemmesiden vil jeg gerne rette en stor tak til min egen søn, Silas.

Karl Kristian Terkelsen, formand for Kommunikations- og Pr-udvalget

Find vej i...Find vej i Danmark 

Et tilbud om en lidt anderledes tur i skoven

Orientering i skolen
Inspiration til orienterings-aktiviteter i idrætsundervisningen

Jelling Løbet

Sydkredsen

OK Gorm Aktuelt

HUSK:

Resultater – NATCUP Skærbæk Samlet resultat

Divisionsmatch d.14/4-2024 for alle i klubben: Invitation.

Startsteder o-løb

Gødding Skov:

skovlegepladsenNaturstyrelsen

Tykhøjet Krat:

Sydlige P-plads Nordlige P-plads

Jelling:

Klubhus – kør ind i skoven ad Skovgade fra nord, der er skilt på skovvejen

Jelling:

Bredagerskolen – indkørsel fra Bredager

Brandbjerg:

ved Højskolen

Gyttegård:

P i vestlige del

Engelsholm:

P ved slottet

Gadbjerg:

skovlegeplads (Allévej)

Hastrup:

Kjærvej 1,  7323 Give (3 km N for Thyregod)

OK SNAB:

normale startsteder

Tilmelding til o-løb:

O-service

 


SPONSORER & SAMARBEJDSPARTNERE

Elite Vejle

Jelling musikfestival

Middelfart Sparekasse

Jelling Sparekasses Fond