Orienteringsklubben Gorm Jelling | Skiklubben Gorm Jelling

IMG_8249Med en pæn lang skadesliste af løbere og diverse afbud, var dagens stafet i Staksrode en ganske rodet affære for OK Gorm. Det mest spændende ved dagens stafet var egentlig hvem, der stod for enden af målområdet ved start for at modtage kortet, for resultatmæssigt var forventningerne nok ikke så store.
Men lad os slå det fast med det samme, mange af reserverne gjorde det rigtigt godt. OK Gorm stillede med 5 hold, 3 i classic-klassen (svære baner)og 2 light-hold (mellemsvære, let og begynder).
De 2 light hold og det ene classic hold blev disket. Dagens lektier må være, husk at tjekke postnumre og udløb skal svare til det du forventer, ellers er der nok noget galt og du har ikke været ved den post du troede du skulle være ved, og så kan man være kommet til at springe en post over.
Nå men lidt om resultaterne: Jens Christian – 1. tur light Gorm 2 kom ind på en 6 plads, ca. 4 minutter efter den førende. Esben fulgte et stykke efter, på sin 1. tur for light Gorm 2. Ninna der løb 2. tur på L-Gorm 1 fik en pæn 10. plads, med hendes anciennitet en passende og pæn placering. Daniel Holm på L-Gorm 2 fik en 2. plads på sin 3. tur, 23 sekunder efter nr. 1. Han sagde som altid, så skulle jeg vist have løbet lidt hurtigere, for det kunne jeg godt.
På Classic distancerne blev Ok Gorm’s hold 2 nr. 14 ud af 27 gennemførende hold, mens hold 1 kom på en 22. plads. Holger leverede en fin præstation ved at sende Jørgen i skoven som nr. 3. Men ellers var præstationerne vel på det middelmådige på Classic-holdene, hvilket resultaterne også afspejler.
Trods de lidt svingende præstationer havde vi en hyggelig dag under træernes kroner tæt ved fjorden, og jeg tror de fleste egentligt gik ganske fornøjede hjem efter at have været i en skov uden alt for mange brombær.
Hvis i skulle have lyst til at kigge på resultaterne kan de findes her på linket , men tag jer i agt for navnene, der er en del forkerte navne på resultatlisten som følge af ovenstående ombytninger.

HH

Find vej i...Find vej i Danmark 

Et tilbud om en lidt anderledes tur i skoven

Orientering i skolen
Inspiration til orienterings-aktiviteter i idrætsundervisningen

Jelling Løbet

Sydkredsen

OK Gorm Aktuelt

HUSK:

Resultater – NATCUP Skærbæk Samlet resultat

Divisionsmatch d.14/4-2024 for alle i klubben: Invitation.

Startsteder o-løb

Gødding Skov:

skovlegepladsenNaturstyrelsen

Tykhøjet Krat:

Sydlige P-plads Nordlige P-plads

Jelling:

Klubhus – kør ind i skoven ad Skovgade fra nord, der er skilt på skovvejen

Jelling:

Bredagerskolen – indkørsel fra Bredager

Brandbjerg:

ved Højskolen

Gyttegård:

P i vestlige del

Engelsholm:

P ved slottet

Gadbjerg:

skovlegeplads (Allévej)

Hastrup:

Kjærvej 1,  7323 Give (3 km N for Thyregod)

OK SNAB:

normale startsteder

Tilmelding til o-løb:

O-service

 


SPONSORER & SAMARBEJDSPARTNERE

Elite Vejle

Jelling musikfestival

Middelfart Sparekasse

Jelling Sparekasses Fond