Orienteringsklubben Gorm Jelling | Skiklubben Gorm Jelling

veteran VMSom eneste løber fra OK GORM deltog jeg i veteran VM i Gøteborg. Jeg havde valgt at undlade at deltage i sprint, da jeg tidligere i år er blevet skadet ved at løbe sprint. Vi skulle løbe kvalifikations løb onsdag og torsdag og finalen lørdag. Jeg tog med toget tirsdag kl. 06,54 fra Vejle og var på hotellet i Gøteborg kl. 15,00. Jeg gik op på stævnekontoret og fik udleveret mit startnummer og busbillet, og så var jeg egentlig klar til at starte onsdag.
Den første dag havde jeg fået en sen start kl. 13,45 – de første startede kl. 9,00. Der deltog 360 løbere i H 65 i 5 heat. Skoven vi løb i alle 3 dage lå kun 20 min. kørsel fra Centrum, men selv om det var samme skov, var der stor forskel på terrænet alle 3 dage, de første 2 dage med samme stævneplads, en lille P plads hvor alle klub teltene skulle stå inde i skoven. Det regnede meget den første dag, og da hele skoven var fuld af moser, blev det et meget mudret løb. Nogle af de ældste løbere havde besvær med det lange opløb hvor man flere steder var i til livet. På trods af det våde vejr løb jeg et super løb og blev bedste dansker af alle heat med en 21. plads, så nu var det bare med at løbe sikkert næste dag, for der gik kun 16 fra hver heat videre til finalen. Der var rygter om at der var et langt stræk til første post, men jeg regnede kun med at det var de lange baner. Jeg blev klogere da jeg fik kortet, der var 1,5 km til post 1 og det tog 21,21 minutter. Der var et venstervalg ad en sti der gik mod nord op mod posten, men der var langt udenom og langt fra stien over til posten, så jeg valgte at gå lige på, først langs en række klipper og så rundt om 2 høje over en mose og så var den der gået 21 min. Jeg mindes ikke før at have brugt så lang tid på en post som jeg går rent i og bliver nr. 25 på strækket. Derefter læste jeg kortet rigtig fint, men satte lige 3 min til på en post, som en løber, som Janne Brunsted bommede meget på.
Torsdag var det tørvejr og et tørt terræn selv om det var lige ved siden af. Det lignede en del den første dag bare ikke med de våde moser, men med meget højt græs. Jeg skulle her starte meget tidligt og havde bestemt at løbe sikkert, jeg blev her nr. 19 og desværre sammenlagt nr. 17, blot 18 sekunder fra finalen, øv, øv.
Da det så er sådan, at de bedste starter sidst, så jeg fik en starttid i B-finalen kl. 12,45, som 3. sidst, og jeg skulle være ved færgen kl. 15,30, jeg skulle hjem og til barnedåb næste dag. Hele natten lå jeg og tænkte på hvordan jeg skulle nå det, og fik regnet ud at jeg ikke måtte være ude i mere end 1 time. Det gik fint til 1. post, den første halvdel af banen lå oppe på en højderyg af klipper, med moser i mellem, meget svært at læse hvilket niveau man var på. Jeg var ret hurtigt i området ved post 2, en sten, men så den ikke. Efter at have løbet rundt i 20 minutter, mere og mere stresset, da jeg jo ikke havde tid til det, opgav jeg posten og løb på må og få mod post 3. Den fandt jeg heller ikke, og så var jeg nødt til at gå på tværs mod mål, og kom her forbi post 10 og 15 på vejen. Så det blev en ren fiasko og det viste, at hvis man ikke er 100% koncentreret og tænker på alt andet så går det ikke. Der var da heller ingen danskere der løb banen under 1 time så jeg kunne alligevel ikke have nået det.
Så alt i alt 2 gode løb og en fiasko.
Hilsen PE

2015-07-30 10.53.16  2015-07-29 11.57.36  2015-07-29 15.42.20 (1)

Find vej i...Find vej i Danmark 

Et tilbud om en lidt anderledes tur i skoven

Orientering i skolen
Inspiration til orienterings-aktiviteter i idrætsundervisningen

Jelling Løbet

Sydkredsen

OK Gorm Aktuelt

HUSK:

Resultater – NATCUP Skærbæk Samlet resultat

Divisionsmatch d.14/4-2024 for alle i klubben: Invitation.

Startsteder o-løb

Gødding Skov:

skovlegepladsenNaturstyrelsen

Tykhøjet Krat:

Sydlige P-plads Nordlige P-plads

Jelling:

Klubhus – kør ind i skoven ad Skovgade fra nord, der er skilt på skovvejen

Jelling:

Bredagerskolen – indkørsel fra Bredager

Brandbjerg:

ved Højskolen

Gyttegård:

P i vestlige del

Engelsholm:

P ved slottet

Gadbjerg:

skovlegeplads (Allévej)

Hastrup:

Kjærvej 1,  7323 Give (3 km N for Thyregod)

OK SNAB:

normale startsteder

Tilmelding til o-løb:

O-service

 


SPONSORER & SAMARBEJDSPARTNERE

Elite Vejle

Jelling musikfestival

Middelfart Sparekasse

Jelling Sparekasses Fond