Orienteringsklubben Gorm Jelling | Skiklubben Gorm Jelling

Igen i år blev der afholdt U1 sommerlejr i Kronhede ved Ulfborg. I alt 39 børn var der tilmeldt sommerlejren. OK Gorm havde i år Alberte og Karla med på lejren.

Lørdag blev vi indkvarteret og spiste de medbragte madpakker. Så var der nogle sjove lege og konkurrencer for lige at få alle rystet sammen. Derefter var der instruktion inden turen gik ud i skoven, hvor den stod på langdistance o-løb med makker. Alle kom godt men trætte i mål. Resten af dagen gik med bad, teori, aftensmad og hygge.

Søndag morgen blev vi alle vækket af høj musik og larm. Det var sjovt, synes nogen. Vi brugte hele dagen i Husby plantage hvor det blev til 2 løb og en tur i en badesø. Det var den dejligste dag med godt vejr og gode baner. På vejen hjem kørte vi forbi ABC lavpris for at tanke op med snolder og sodavand.

Mandag havde de lovet skybrud om formiddagen, så vi blev på Kronheden – der lavede vi o-festival med en masse sjove lege og øvelser mens regnen silede ned. Om eftermiddagen tog vi ud på 4. løbetur i tørvejr.

Om tirsdagen stod den på hyttemesterskab, som var en stafetløb med 12 hold. Desværre havde Karla vrikket rundt på foden dagen inden og kunne ikke deltage, til meget stor ærgrelse. De store børn startede i en massestart, og derefter sendte de, de yngste ud i skoven, mens de mellemste børn skulle forsøge at løbe placeringen hjem. Flere børn var lidt nervøse, men alle klarede det så flot, og det blev en stor succes.

Om eftermiddagen lavede de store, som indbefattede Alberte, et lederløb. Hvor de selv stod for baner, postudsætning, startboks osv. Det blev til 4 fine baner, hvor de voksne som havde været ekstra fremme i skoene fik en ikke bare svær bane, men MONGOL SVÆR bane, hvor nogle havde fået løbet over 9 km da de nåede i mål. Kæmpe succes og dejligt at se hvordan børnene hyggede sig og gik op i det.

Onsdag var hjemrejsedag, men inden det skulle den store Kronhede sprint foregå. Der blev pyntet op med balloner og andet festligt pynt. Alle børn skulle løbe uden skygge, mens de voksne stod forskellige steder i skoven. De små var høje som huse, da de kom helt selv i mål. Så var der kun oprydning og rengøring tilbage inden afgang hjemad.

Det var vores første men absolut ikke vores sidste sommerlejr. Alle har fået gode venskabet og mod på mere o-løb.

/Karla, Alberte, Toke og Anne Sofie

Find vej i...Find vej i Danmark 

Et tilbud om en lidt anderledes tur i skoven

Orientering i skolen
Inspiration til orienterings-aktiviteter i idrætsundervisningen

Jelling Løbet

Sydkredsen

OK Gorm Aktuelt

HUSK:

Resultater – NATCUP Skærbæk Samlet resultat

Divisionsmatch d.14/4-2024 for alle i klubben: Invitation.

Startsteder o-løb

Gødding Skov:

skovlegepladsenNaturstyrelsen

Tykhøjet Krat:

Sydlige P-plads Nordlige P-plads

Jelling:

Klubhus – kør ind i skoven ad Skovgade fra nord, der er skilt på skovvejen

Jelling:

Bredagerskolen – indkørsel fra Bredager

Brandbjerg:

ved Højskolen

Gyttegård:

P i vestlige del

Engelsholm:

P ved slottet

Gadbjerg:

skovlegeplads (Allévej)

Hastrup:

Kjærvej 1,  7323 Give (3 km N for Thyregod)

OK SNAB:

normale startsteder

Tilmelding til o-løb:

O-service

 


SPONSORER & SAMARBEJDSPARTNERE

Elite Vejle

Jelling musikfestival

Middelfart Sparekasse

Jelling Sparekasses Fond