Orienteringsklubben Gorm Jelling | Skiklubben Gorm Jelling

 
På forhånd var OK Gorm udnævnt som stor favorit til at tage sejren i 2. divisionsmatchen i Langesø Nord. Læs DOF’s reportage her. På dagen blev formanden dog en smule nervøs, da det ene afbud afløste det andet. Skader, sygdom og endda en polterabend betød 7 afbud i dag. Heldigvis var vi mange på startstregen og med masser af kvalitet.

Klubtelte blev sat op i stormende kuling, men pløkkerne sørgede for at de blev stående.  Årets første divisionsmatch foregik som nævnt i Langesø Nord. En skov med mange gode stier, men også lidt kupering, grøfter, tætte partier og mange lærte signaturen for forhindring på MTB eller ridebane. En sti gik ned til en stor grøft og her var signaturen “Ο” (en ring på kortet), som netop betyder en forhindring. Forhindringen var så en bred grøft med meget vand i – ikke en spang som formanden troede 🙂 Heldigvis var bunden god på de brede grøfter der skulle passeres. Så man nøjes med våde tær.

 
Flere blev udfordret inden de skulle starte. Et par stykker havde ikke kompas med og andre manglede postbeskrivelsesholder. Alt dette fik vi dog løst. Værre var det med Inger Bønding, hun konstaterede ude ved start, at hendes kompas viste modsat af Nord/Syd. Altså den røde nordpil viste mod syd. Men hun klarede flot rundt alligevel.
 
Dagen endte med mange flotte præstationer og glade ansigter. Tords mange afbud vandt Gorm sikkert i alle matcher og kan derfor tage hjem med 8 point. Der løbes indbyrdes mod de andre klubber og hver sejr giver 2 point. Billedet herover giver et godt billede af, at alle kan være med. Karla deltager i divisionsmatchen i klassen D10 (piger indtil 10 år) og KK deltager i klassen H70 (herrer over 70 år). Gorms yngste deltager i dag var Hjalte på 7 år og ældste Gorm deltager var Gunnar Odgaard på 83 år.

Stillingen blev efter dagens 2. divisionsmatch:
OK Gorm 8 point
OK Syd 6 point
Esbjerg 4 point
Svendborg 2 point
Faaborg 0 point
(se resultater mm. på Odenses hjemmeside)

Næste match er i Kolding, det er nemt 🙂 Så skal vi ikke se om vi kan komme rigtig mange afsted. Sæt derfor kryds i kalenderen 23. juni i Marielund i Kolding. Vi ses.

/Pernille

Find vej i...Find vej i Danmark 

Et tilbud om en lidt anderledes tur i skoven

Orientering i skolen
Inspiration til orienterings-aktiviteter i idrætsundervisningen

Jelling Løbet

Sydkredsen

OK Gorm Aktuelt

HUSK:

Resultater – NATCUP Skærbæk Samlet resultat

Divisionsmatch d.14/4-2024 for alle i klubben: Invitation.

Startsteder o-løb

Gødding Skov:

skovlegepladsenNaturstyrelsen

Tykhøjet Krat:

Sydlige P-plads Nordlige P-plads

Jelling:

Klubhus – kør ind i skoven ad Skovgade fra nord, der er skilt på skovvejen

Jelling:

Bredagerskolen – indkørsel fra Bredager

Brandbjerg:

ved Højskolen

Gyttegård:

P i vestlige del

Engelsholm:

P ved slottet

Gadbjerg:

skovlegeplads (Allévej)

Hastrup:

Kjærvej 1,  7323 Give (3 km N for Thyregod)

OK SNAB:

normale startsteder

Tilmelding til o-løb:

O-service

 


SPONSORER & SAMARBEJDSPARTNERE

Elite Vejle

Jelling musikfestival

Middelfart Sparekasse

Jelling Sparekasses Fond