Orienteringsklubben Gorm Jelling | Skiklubben Gorm Jelling

Gorm nr. 2 Vejle Stafet
Tre hold og to individuelle løbere var taget til Vejle for at deltage i dette års Vejle Stafet, eller i alt 14 løbere.
Der var sol og sommer over Søndermarksskoven og stævnepladsen ved Søndermarksskolen.
Der var to voksenhold (Classic) og et ungdomshold med fra Gorm.
Ungdomsholdet med Filip Holm, Astrid Damsbo, Daniel Holm og Esben Ø. Pedersen klarede sig bedst, da de sluttede som 2’er. Vinder blev Fros/Melfar efterfulgt af Gorm 23 min efter, der så var yderligere 12 minutter foran Horsens på 3. pladsen. Fine præmier og medaljer til holdet.

Esben har sendt følgende beretning om holdets løb: “I weekenden var der Vejlestafet i Søndermarksskoven og i ungdomsklassen bestod GORM’s stafethold af Filip, Astrid, Daniel og Esben i denne rækkefølge og efter at Filip havde løbet lå vi på en 5. Plads og så sendte han Astrid afsted på en lille begynderbane, som hun klarede i fin stil. Derefter sendte hun Daniel  ud på en let bane som han klarede i rigtig fin stil og fik os op på en 3. plads, og fordi Kolding som var forrest havde taget den forkerte post, sendte han faktisk mig ud på en lille kort mellemsvær i anden position, så det var bare fuld fart på og i god stil, som i nok kan se og endnu en medalje i hus, selvom det desværre ikke var guld.”

VejleStafet 018

De to Gorm Classic hold skiftedes til at have indbyrdes førerposition.
Bedst i den sidste ende var dog Gorm 2 med Poul Erik Buch, Steen Holmegaard, Jørgen Damgaard og Nina G. Najbjerg, der kom ind på en 6. plads. Knapt 3½ minut efter på en 8. plads kom Gorm 1 med Karl Kristian Terkelsen, Asta Terkelsen, Peter Føns Knudsen og Søren Germann på holdet.
I alt var der 18 hold i Classic-stafetten.
To af vore nye medlemmer løb åbne baner. Anna Schack Andersen løb Åben 5 på 2.6 km og Annas far Ove Hvam Andersen løb Åben 4 på 3.3 km.
Som sædvanlig en rigtig hyggelig stafet og som sædvanlig er der udfordringer til både teknik og specielt fysikken.
Men det er ikke det samme store arrangement som for år tilbage. I år var der kun ca. 170 løbere til stafetterne og de åbne baner