Orienteringsklubben Gorm Jelling | Skiklubben Gorm Jelling

Indv.KongJell 025

Lørdag d. 6. juni slog Kongernes Jelling dørene op for et helt nyt oplevelsescenter for hele familien. Det hele startede kl. 10 og OK Gorm var med. Gormholdet på dagen var mødtes for opstilling kl. 09.15, så alle kunne være med til det officielle program.
Vi hørte Borgmester Arne Sigtenbjerggaard holde åbningstale på musikscenen ved hovedindgangen. Vi så dragen i form af en drone komme flyvende med en lang rød hale. Herefter kunne vi på den lille musikscene se og høre KorDania med Anna-Grethe i forreste række. Smukt.
Det sluttede med at dragen fik sin hale kappet over som tegn på centrets officielle åbning. Det var en dreng, der hed Harald, der havde fået denne ære.
Herefter kunne publikum gå ind i det nye oplevelsescenter i den nye digitale historieverden eller de kunne gå tur i monumentområdet, hvor der var masser af aktiviteter i vikingelandsbyen: Man kunne høre vikingefortællinger, få helstegt pattegris, lave pandekager over bål o.m.m. … OG… man kunne besøge vores stand, som på museets hjemmesiden var annonceret således: På monumentområdet finder du også Orienteringsklubben Gorm: Find vej, lyt og lær med kort og mobil i Kongernes Jelling.
Ikke mange kom uopfordret forbi vores fine stand, som var særdeles synlig på plænen mellem kirken og Kongerens Jelling. Vi måtte derfor være opsøgende, gribe fat i folk, og resultatet var hver gang det samme. “Jamen, det er da fantastisk”, “flot” og enkelte svang sig op til at bruge ordet “genialt”, når vi fik dem forklaret, hvad Find vej i Kongernes Jelling gik ud på. Så vi er sikre på, at vi har et godt produkt her, men mange forbinder jo – trods alt og godt for det – orientering med idræt, og mange af dem der kom til denne åbningsfest havde ikke lige sved på panden i tankerne.

Her kan du se billeder fra dagen, som vejrmæssigt gik hen og blev ganske fin.

 

Find vej i...Find vej i Danmark 

Et tilbud om en lidt anderledes tur i skoven

Orientering i skolen
Inspiration til orienterings-aktiviteter i idrætsundervisningen

Jelling Løbet

Sydkredsen

OK Gorm Aktuelt

HUSK:

Resultater – NATCUP Skærbæk Samlet resultat

Divisionsmatch d.14/4-2024 for alle i klubben: Invitation.

Startsteder o-løb

Gødding Skov:

skovlegepladsenNaturstyrelsen

Tykhøjet Krat:

Sydlige P-plads Nordlige P-plads

Jelling:

Klubhus – kør ind i skoven ad Skovgade fra nord, der er skilt på skovvejen

Jelling:

Bredagerskolen – indkørsel fra Bredager

Brandbjerg:

ved Højskolen

Gyttegård:

P i vestlige del

Engelsholm:

P ved slottet

Gadbjerg:

skovlegeplads (Allévej)

Hastrup:

Kjærvej 1,  7323 Give (3 km N for Thyregod)

OK SNAB:

normale startsteder

Tilmelding til o-løb:

O-service

 


SPONSORER & SAMARBEJDSPARTNERE

Elite Vejle

Jelling musikfestival

Middelfart Sparekasse

Jelling Sparekasses Fond