Orienteringsklubben Gorm Jelling | Skiklubben Gorm Jelling

Sara, Oscar og deres far Chris har været til Spansk 5-dages. Sara og Oscar har sendt os følgende fine beretning. Der er også fine billeder fra deres tur og kortudsnit, så man kan se hvor svært det har været.

Oscar:
For en uge siden var jeg til fem-dages i Cuenca en province i Spanien.
Jeg kunne rigtigt godt lide løbene, fordi der var en meget flotte skove med super stor klipper og terrænet var meget teknisk, fordi du kunne forveksle stenene og farer vild. For mig gik det ok, nogle dage bommede jeg rigtig meget og nogle andre dage gik det rigtigt fint. Vi sov i en camping, vi sov i telt, det var meget hyggeligt men man sover ikke så godt. Når man var ferdig med en af løbene kørte vi ned til en flod og badede med vores venner. Vi hoppede ned af en klippe der var 3-5 meter høj, det var meget sjovt, fordi man fik meget adrenalin i kroppen og jeg kunne ikke stoppe med at hoppe fra klippe, jeg tror jeg hoppede mere end halvtreds gange.
I den næstsidste løb købte jeg en “sportident air” og jeg har meget lyst til at bruge den til spanske mesterskaber næste uge.
Sidste uge blev jeg meget klogerer i orienteringsløb.

Sara:
I sidste uge var vi til fem dages orienterings loeb.
Der var E1, E2, E3, E4, E5 og E6.
Det var meget sjogt men nogen dage var det lidt haardt eller lidt tecnisc. Det var ogse meget koldt om aften og om morgnen men nor man loeb var der meget sol og varme men det venner man sig til.
Det gik meget godt, jeg baamede ikke serlig men nogen gange stoppede jeg op fordi jeg viste ikke om jeg kom faa langt.

Her kan I se billeder

Find vej i...Find vej i Danmark 

Et tilbud om en lidt anderledes tur i skoven

Orientering i skolen
Inspiration til orienterings-aktiviteter i idrætsundervisningen

Jelling Løbet

Sydkredsen

OK Gorm Aktuelt

HUSK:

Resultater – NATCUP Skærbæk Samlet resultat

Divisionsmatch d.14/4-2024 for alle i klubben: Invitation.

Startsteder o-løb

Gødding Skov:

skovlegepladsenNaturstyrelsen

Tykhøjet Krat:

Sydlige P-plads Nordlige P-plads

Jelling:

Klubhus – kør ind i skoven ad Skovgade fra nord, der er skilt på skovvejen

Jelling:

Bredagerskolen – indkørsel fra Bredager

Brandbjerg:

ved Højskolen

Gyttegård:

P i vestlige del

Engelsholm:

P ved slottet

Gadbjerg:

skovlegeplads (Allévej)

Hastrup:

Kjærvej 1,  7323 Give (3 km N for Thyregod)

OK SNAB:

normale startsteder

Tilmelding til o-løb:

O-service

 


SPONSORER & SAMARBEJDSPARTNERE

Elite Vejle

Jelling musikfestival

Middelfart Sparekasse

Jelling Sparekasses Fond