Orienteringsklubben Gorm Jelling | Skiklubben Gorm Jelling


Kære alle.

Kalenderen skriver efterår og vi har nu fået gang i klubbens aktiviteter. Dejligt at se den store opbakning til tirsdagstræningen. Og velkommen til nye medlemmer.

Corona:
Corona-situationen har haft og har stadig stor betydning for klubbens aktiviteter og for orienteringsverdenens aktiviteter generelt. Og det vil den sandsynligvis få resten af året. Vi skal tage hensyn og følge retningslinjerne der er anvist på Abrahamsens Gård. Dvs. vi skal holde afstand til hinanden, vi skal spritte hænder og vi skal overholde begrænsningerne for brug af omklædningsrum og klubhus.

Nyt Noname tøj:
Det er nu muligt at bestille klubbens nye løbetøj og overtræksdragter fra Noname. Se mere på Gorm Events samt udsendt mail. Vi satser på bestilling i oktober og levering bliver engang omkring december. OBS: alle klubmedlemmer kan købe 1 løbe-trøje uanset model til 199 kr. Gorm-Events kan i tilmelde jer tidspunkter for tøjprøvning.

Arrangementer efterår 2020:
Førstkommende arrangement som Gorm står for er det åbne stævne i Gødding 20. september. Fredagen efter holder vi MTB sprint i Jelling by/skov. Begge stævner er åbne for deltagelse af Gorm medlemmer. I kan stadig nå at tilmelde jer.

Årets klubmestre dag skal findes søndag den 27. september i Krengerup på Fyn – Se indbydelse her: Indbydelse til klubmesterskab DAG 2020
11. oktober er der klubdag – se mere her: KLUBDAG.

Efter efterårsferien er der indendørstræning hver tirsdag kl. 18.00 for alle medlemmer. Efter planen afholdes der klubfest fredag den 13. november, juleafslutning onsdag den 16. december samt Nytårsløb 31. december i Jelling.

Bestyrelsens arbejde:
Gorm er organiseret med et forretningsudvalg samt en bestyrelse. Forretningsudvalget består af formand og kasserer samt to valgte bestyrelsesmedlemmer som vælges for 1 år ad gangen. – læs mere her.
Det seneste år har bestyrelsen ikke været fuldtallig. Vi mangler formænd for rekrutteringsudvalg, kommunikations- og PR-udvalg samt skiudvalget. Skulle der sidde et medlem og tænke, det kunne være noget for mig, ikke nødvendigvis formandsposten, men evt. hvis man har interesse for et af områderne, så tag en snak med undertegnede. Og du skal ikke holde sig tilbage, selvom du er nyere i klubben.

WOC2022:
Som I ved, så valgte Tour de France i Danmark at flytte væk fra EM i fodbold, og med flytningen landede de lige oveni vores planlagte afholdelse af WOC2022. Tredje etape af Tour de France, som starter i Vejle, bliver faktisk præcis samme dag, som vi ville afholde sprinten i Vejles gader.
Lige fra vi første gang hørte nyheden om dette, har vi været indstillet på, at vi blev nødt til at flytte os – både af praktiske/logistiske årsager men i særdeleshed også pga. medieopmærksomheden på Tour de France. Sammen med de tre kommuner og med godkendelse fra DOF og IOF har vi fundet frem til en løsning, som vi tror på er rigtig god, og som vi faktisk tænker vi kan få nogle store synergieffekter ud af, når nu det skal være, at vi skal dele sommeren med Tour de France.
Vi er landet på en model, hvor vi starter med åbningsceremoni og stafet i Kolding d. 26/6. Dernæst Knock Out i Fredericia tirsdag d. 28/6 og så slutter vi af i Vejle d. 30/6. Stævnecenter bliver – også som noget nyt – Comwell Kolding. Tour de France kommer til Vejle søndag den 3. juli.

I vil løbende blive opdateret med de nyeste informationer og nyheder. Disse kan også læses på VM´s hjemmeside: WOC2022.dk eller på Facebook.

Hvis I har spørgsmål til ovenstående eller til klubben generelt, så er I altid velkommen til at kontakte undertegnede.

Mange o-hilsner

Pernille Buch
Formand OK Gorm

Mail: buch1977@gmail.com
Telefon: 31 31 18 47

Find vej i...Find vej i Danmark 

Et tilbud om en lidt anderledes tur i skoven

Orientering i skolen
Inspiration til orienterings-aktiviteter i idrætsundervisningen

Jelling Løbet

Sydkredsen

OK Gorm Aktuelt

HUSK:

Resultater – NATCUP Skærbæk Samlet resultat

Divisionsmatch d.14/4-2024 for alle i klubben: Invitation.

Startsteder o-løb

Gødding Skov:

skovlegepladsenNaturstyrelsen

Tykhøjet Krat:

Sydlige P-plads Nordlige P-plads

Jelling:

Klubhus – kør ind i skoven ad Skovgade fra nord, der er skilt på skovvejen

Jelling:

Bredagerskolen – indkørsel fra Bredager

Brandbjerg:

ved Højskolen

Gyttegård:

P i vestlige del

Engelsholm:

P ved slottet

Gadbjerg:

skovlegeplads (Allévej)

Hastrup:

Kjærvej 1,  7323 Give (3 km N for Thyregod)

OK SNAB:

normale startsteder

Tilmelding til o-løb:

O-service

 


SPONSORER & SAMARBEJDSPARTNERE

Elite Vejle

Jelling musikfestival

Middelfart Sparekasse

Jelling Sparekasses Fond