Orienteringsklubben Gorm Jelling | Skiklubben Gorm Jelling


Vi er så småt gået i gang med vintersæsonen i OK Gorm. For selvom de lyse aftener er forbi, så er der stadig masser af træningsmuligheder hen over vinteren. Men først vil jeg lige starte med at sige tak for opbakningen til divisionsmatcherne i år. Trods efterårsferie med flere afbud, så stillede ikke mindre end 47 medlemmer op til dysten i Søgård 21/10. Det er bare så flot. Desværre endte det, efter en tæt dyst mod HTF, med at OK Gorm må kalde sig 2. divisionsklub fra 2019. Vi må fortsætte den gode træning og se om vi ikke kan kæmpe os tilbage i 1. division igen.

Som medarrangør at VM i 2020 bliver der i de kommende år stillet store krav til os i Gorm omkring hjælp til arrangementer i VM regi. Mange af jer var aktive som hjælpere til Euromeeting i september og der kommer flere weekender, hvor vi forskellige steder skal teste og prøve ting af frem mod VM i 2020. Nogle klubmedlemmer har store ansvarsområder og vil i tiden indtil VM bruge de fleste af deres ressourcer i VM regi. Derfor er det vigtigt, at vi hjælper hinanden, så vi stadigvæk har en velfungerende klub, også efter VM i 2020. Vi skal stadigvæk kunne leve op til vores vision om at have et udviklende og inspirerende trænings- og klubmiljø. Så mens nogle klubmedlemmer giver den gas med VM, så kræver det måske en ekstra indsats fra andre medlemmer, for at klub ”hverdagen” i OK Gorm kommer til at fungere optimalt den kommende tid. Indtil videre skal I alle have en kæmpe tak for den store indsats I bidrog med til Euromeeting. Det blev et flot arrangement med ros fra løberne. Der vil i starten af det nye år komme yderligere informationer omkring hvilke opgaver, der skal bruges hjælp til fremadrettet ift. VM. Dette gælder både den hjælp der skal bruges i selve VM ugen i 2020, men også enkelte opgaver der er mere tids og ressourcekrævende. Men alt dette hører i som sagt mere om.

Nu til vintertræningen. Der er mulighed for masser af træning i vinter.

TIRSDAGSTRÆNING:
Hver tirsdag kl. 18 laver vi gymnastik, styrketræning og boldspil i gymnastiksalen på Bredagerskolen. Alle kan være med. Der har de første gange været flot fremmøde med op til 18 deltagere. Lige fra Alma på 11 år til Bent på 76. Så kom og vær med.

ONSDAGSTRÆNING:
Om onsdagen er der mulighed for at deltage i nat træningsløb arrangeret på skift at OK Gorm og Snab. Se programmet på hjemmesiden og tilmeld jer på Gorm Event. Har du ikke en lampe til natløb, så kan du låne en af klubben. Kontakt Karl Kristian herom.

LØRDAGSTRÆNING:
Hver lørdag kl. 13 arrangeres der træningsløb i nærområdet. Det er gratis at deltage.
Der er fri start mellem 13 og 14. Se programmet på hjemmesiden. På 6 af lørdagene er der indbygget en lille konkurrence, hvor løbene tæller sammen i vinter cuppen og der bliver kåret en samlet vinder. Der er fælleskørsel fra Brugsens p-plads lørdag kl. 12.15.

Se det var alle muligheder for at komme ud og røre sig lidt. Vi skal også jule- og nytårshygge lidt.

JULEAFSLUTNING:
Onsdag den 12. december kl. 19 holder vi juleafslutning med bankospil og æbleskiver. Der er mulighed for en løbetur kl. 18. Tilmelding på Gorm Event.

NYTÅRSLØB:
Mandag den 31/12 kl. 10 kan du deltage i OK Gorms Nytårsløb i Jelling by. Efterfølgende er der hygge med æbleskiver på Abrahamsens Gård. Tilmelding på Gorm Event. Se også begivenhed på Facebook. Banelægger: Poul Erik.

SENIORFEST:
Fredag den 25. januar afholdes klubbens seniorfest. Som ordet indikerer, så skal du være seniorløber for at deltage (fra 21 år). Festen blev sidste år genstartet efter nogle år med pause og arrangeres på skift af klubbens medlemmer. En hyggelig aften med god mad, underholdning og hygge blandt klubkammerater. Tilmelding på Gorm Event. I år er festarrangørerne: Poul Erik, Strib, Flemming, Kirsten, Jens Kristian og Svend Erik (udtrukket til klubfesten).

HAUSGAARD KONCERT:
Lørdag den 26. januar skal vi igen hjælpe til Hausgaard koncert i hallen. Ole er tovholder og koordinerer hjælpere. Hvis I har lyst til at give en hånd, så tilmeld jer på Gorm Event.

”Den hvide dame”:
Til slut vil jeg lige minde jer om, at ”den hvide dame” i år blev vundet af Anna-Grethe. Så skulle vi ikke alle tage et smut forbi og tjekke om damen findes i folkestuen?

O-hilsen

Pernille Buch

Find vej i...Find vej i Danmark 

Et tilbud om en lidt anderledes tur i skoven

Orientering i skolen
Inspiration til orienterings-aktiviteter i idrætsundervisningen

Jelling Løbet

Sydkredsen

OK Gorm Aktuelt

HUSK:

Resultater – NATCUP Skærbæk Samlet resultat

Divisionsmatch d.14/4-2024 for alle i klubben: Invitation.

Startsteder o-løb

Gødding Skov:

skovlegepladsenNaturstyrelsen

Tykhøjet Krat:

Sydlige P-plads Nordlige P-plads

Jelling:

Klubhus – kør ind i skoven ad Skovgade fra nord, der er skilt på skovvejen

Jelling:

Bredagerskolen – indkørsel fra Bredager

Brandbjerg:

ved Højskolen

Gyttegård:

P i vestlige del

Engelsholm:

P ved slottet

Gadbjerg:

skovlegeplads (Allévej)

Hastrup:

Kjærvej 1,  7323 Give (3 km N for Thyregod)

OK SNAB:

normale startsteder

Tilmelding til o-løb:

O-service

 


SPONSORER & SAMARBEJDSPARTNERE

Elite Vejle

Jelling musikfestival

Middelfart Sparekasse

Jelling Sparekasses Fond