Orienteringsklubben Gorm Jelling | Skiklubben Gorm Jelling


Vintersæsonen er godt i gang og julen nærmer sig. Der er mange muligheder for at være aktiv vinteren igennem. Om tirsdagen er der gymnastik på Bredagerskolen kl. 18, og om lørdagen er der træningsløb i nærområdet. Så ingen grund til at pakke træningstøjet væk. Planen for lørdagstræningsløb kan ses på Gorms hjemmeside under aktuelt.

Udover de muligheder du har for at vedligeholde formen, er der mange andre forskelligartede aktiviteter, som du kan deltage i henover vintersæsonen. Se mere herunder.

Rengøringsdag Abrahamsens Gård:
Lørdag den 7. december kl. 8.30 til ca. 12 er der arbejdsdag på Abrahamsens Gård. Du kan nå at tilmelde dig ved at kontakte KK på mail eller telefon snarest.

Juleafslutning:
Onsdag den 11. december er der juleafslutning med banko på Abrahamsens Gård kl. 18.30. Der er mulighed for en løbetur inden – tilmelding på Gorm Events. Se indbydelse på hjemmesiden.

Nytårsløb:
Igen i år kan du forbrænde lidt kalorier Nytårsdag den 31/12 kl. 10.00. Efter løbet er der nytårs hygge på Abrahamsens Gård. Yderligere oplysninger og tilmelding på Gorm Events.

DOF akademiet:
Nu kan du tilmelde dig DOF Akademiets store uddannelsesdag på Fyn lørdag d. 11. januar 2020. Det er en unik mulighed for at blive klogere på en lang række aspekter inden for vores idræt, og underviserne er nogle af de mest erfarne i landet. Allerede nu ligger det fast, at der bliver mindst seks kurser at vælge i mellem:

– Stævneledelse
– Banelægning
– Korttegning
– O-service, IT
– Fundraising
– Kommunikation

De sidste brikker mangler dog fortsat at falde på plads, inden invitationen kan sendes ud. Du kan dog allerede nu gå ind og tilmelde dig kurserne i o-service – og følge med på DOF Akademiets begivenhed på Facebook.

Seniorfest:
Fredag den 24. januar er der Seniorfest i OK Gorm. Alle medlemmer fra 21 år kan deltage. Det er en hyggelig aften med socialt samvær blandt medlemmer på Abrahamsens Gård. Tilmelding samt yderligere information kommer på Gorm Events.

Hausgaard koncert:
Igen i år har du mulighed for at hjælpe til Hausgaard koncert. Det foregår lørdag den 25/1. Se mere i mail fra Ole. Tilmelding på Gorm Events.

Ungdomskurser:
Vinteren igennem kan du som ungdomsløber deltage i weekendkurser i Sydkredsen. Næste kursus for de yngste (11-13 år) er d. 18-19. januar i Haderslev. For de lidt ældre (14-16 år) er der kursus i samme weekend i Oksbøl (fredag til søndag). Det er sjovt, og du lærer børn at kende fra andre klubber. Snak sammen og tag evt. flere af sted sammen. Forældre er også meget velkomne til at deltage. Indbydelse og tilmelding på o-service. Klubben betaler det halve af deltagerafgiften.

Trænerkurser:
Hvis du som træner har lyst til at opgradere din viden indenfor trænerområdet, eller er du helt ny træner/hjælpetræner eller er du en voksen, der er interesseret i træning af børn og unge, så er muligheden her. Der afholdes Hjælpetræner-kursus to onsdage i januar (15/1 og 29/1) i Silkeborg kl. 17.30-21. Klubben betaler deltagerudgiften. Tilmelding på o-service.

For andre uddannelser – se mere her eller kontakt undertegnede.

Bestyrelsesarbejde OK Gorm:
Vi har altid brug for flere hænder, der er mange forskellige opgaver, der skal løses i klubben. Lige fra madlavning, træning af børn/voksne til korttegning, kørsel osv.

Herunder beskrives i korte træk hvordan klubben er organiseret i bestyrelse og udvalg.
Klubbens bestyrelse består af formand, kasserer og formændene for følgende udvalg:

• Træningsudvalg
• Børne- og ungdomsudvalg
• Talent- og eliteudvalg
• Kort- og skovudvalg
• RUF (rekruttering, udvikling, fastholdelse)
• Arrangementsudvalg
• Ski- og motionsudvalg
• Kommunikations- og PR-udvalg

Klubben har på nuværende tidspunkt følgende særlige udvalg: Klubhusudvalget.
(GORMs bestyrelse vælger/udpeger en kontaktperson til klubhusudvalget blandt sine bestyrelsesmedlemmer)

Og klubben har følgende ad-hoc udvalg: Skoleudvalg.
(Bestyrelsen nedsætter de underudvalg som skønnes nødvendigt til foreliggende opgavers udførelse. Formand og medlemmer i sådanne underudvalg udpeges af bestyrelsen. Beslutninger af væsentlig betydning skal godkendes af bestyrelsen inden udførelse.)

Skulle du have tid og lyst til at hjælpe klubben på et område, så er du altid velkommen til at kontakte undertegnede. Vi mangler især hjælp indenfor følgende områder:

– Rekruttering
– Kommunikations- og PR-udvalg
– Ski og motionsudvalg
– Hjælp til træning af børn og unge

Vi kan bruge hjælp på alle niveauer lige fra små konkrete opgaver til udvalgsarbejde og bestyrelsesposter.

Generalforsamling 2020:
OK Gorm holder generalforsamling onsdag den 19/2 2020 kl. 19.00. Sæt allerede nu kryds i kalenderen.

Oprydning Musikfestival:
Hvis du allerede nu vil sikre dig en billet til Jelling Musikfestival 2020, så kan du melde dig til hjælper ved oprydningen i byen. Der skal hjælpes mindst 6 timer af minimum 3 gange, for at sikre sig billetten. Du kan melde dig på Gorm Events. Billetternes tildeles ved først til mølle princippet.

Hvis der er spørgsmål til ovenstående, så kontakt meget gerne undertegnede.
Ellers vil jeg ønske jer alle en rigtig glædelig jul.

Jule og O-hilsnen fra

Pernille Buch
Formand

Find vej i...Find vej i Danmark 

Et tilbud om en lidt anderledes tur i skoven

Orientering i skolen
Inspiration til orienterings-aktiviteter i idrætsundervisningen

Jelling Løbet

Sydkredsen

OK Gorm Aktuelt

 

Startsteder o-løb

Gødding Skov:

skovlegepladsenNaturstyrelsen

Tykhøjet Krat:

Sydlige P-plads Nordlige P-plads

Jelling:

Klubhus – kør ind i skoven ad Skovgade fra nord, der er skilt på skovvejen

Jelling:

Bredagerskolen – indkørsel fra Bredager

Brandbjerg:

ved Højskolen

Gyttegård:

P i vestlige del

Engelsholm:

P ved slottet

Gadbjerg:

skovlegeplads (Allévej)

Hastrup:

Kjærvej 1,  7323 Give (3 km N for Thyregod)

OK SNAB:

normale startsteder

Tilmelding til o-løb:

O-service

 


SPONSORER & SAMARBEJDSPARTNERE

Elite Vejle

Jelling musikfestival

Middelfart Sparekasse

Jelling Sparekasses Fond