Orienteringsklubben Gorm Jelling | Skiklubben Gorm Jelling


Jeg håber i har haft en dejlig sommer!
Det er nu blevet august og klubbens træning starter tirsdag den 15. august kl. 18 på Abrahamsens Gård i Jelling. Træningsudvalget har lavet en rigtig fin træningsplan, som du kan finde på klubbens hjemmeside oppe i højre hjørne.

Der har været o-aktivitet hen over sommeren i form af ungdoms sommerlejre, større udenlandske etape løb, VM junior/senior samt mulighed for at deltage i en masse træningsløb i lokalområdet. OK Gorms klubtur gik i år til Uslar 5-dages i Tyskland. Her stod udfordringen på bakker og masser af regn! Men trods regnen var humøret højt og det var en rigtig hyggelig tur med 5 gode løb og socialt samvær med en masse glade orienteringsløbere. Der findes en fin reportage fra dette arrangement på klubbens hjemmeside.

Som nævnt starter klubbens træning på tirsdag den 15/8 kl. 18. Men allerede lørdag den 12/8 bliver der afholdt trænings/hyggedag for børneløberne i Engelsholm.

Efterårets kompakte konkurrence program bliver skudt i gang allerede lørdag den 19/8 med danmarksmesterskab på mellemdistancen på Sjælland.

Weekenden efter (26-27/8) er der jysk/fynske mesterskaber. Lørdag er der stafet og søndag kåres den individuelle mester. Her kan alle være med. Det er i Kolding, så køreafstanden er til at overse. I kan tilmelde jer indtil 18/8 på o-service eller til Poul Erik (mail: pe@batteribilen.info/mobil 21785417).

SØNDAG DEN 3. SEPTEMBER HAR VI BRUG FOR ALLE! Vi skal løbe klubturnering i 1. division i Rønshoved. Tilmeld jer allerede nu på o-service eller til Poul Erik. DER ER BANER TIL ALLE!

Søndag den 10/9 afholdes ”Naturens dag”, hvor vi laver et lille sprint løb på Brandbjerg Højskole. Årets klubmesterskab bliver afholdt i Munkebjerg søndag den 17/9.

I oktober skal vi i samarbejde med trekant klubberne arrangere KUM (kredsungdomsmatch). Her skal vi bruge hjælp til flere forskellige funktioner. Se mere på Gorm Event, hvor i også kan tilmelde jer den hjælpefunktion i har mest lyst til. (KUM er en weekend hvor alle landets ungdomsløbere dyster kreds mod kreds).
I efterårsferien arbejdes der på en tur med de ældste ungdomsløbere og ungseniorer til Oslo med deltagelse i Blodslitet (et langdistance løb med fællesstart).

I bestyrelsen arbejder vi på at få klubbens udviklingsplan revideret og færdiggjort frem til 2020. OK Gorms vision er: udviklende og inspirerende trænings- og klubmiljø. Orienteringsløb med kvalitet. Der arbejdes med udvikling indenfor følgende områder:

– Rekruttering og fastholdelse
– Organisations og kompetenceudvikling
– Sportslig udvikling
– Kommunikation
– Faciliteter

I foråret gennemgik og evaluerede vi de 5 områder og nu står arbejdet så i at få udviklingsplanen færdiggjort frem til 2020.

I kan se alle referater fra bestyrelsesmøder på klubbens hjemmeside.

Vi ses i skoven.

Pernille Buch

Find vej i...Find vej i Danmark 

Et tilbud om en lidt anderledes tur i skoven

Orientering i skolen
Inspiration til orienterings-aktiviteter i idrætsundervisningen

Jelling Løbet

Sydkredsen

OK Gorm Aktuelt

 

Startsteder o-løb

Gødding Skov:

skovlegepladsenNaturstyrelsen

Tykhøjet Krat:

Sydlige P-plads Nordlige P-plads

Jelling:

Klubhus – kør ind i skoven ad Skovgade fra nord, der er skilt på skovvejen

Jelling:

Bredagerskolen – indkørsel fra Bredager

Brandbjerg:

ved Højskolen

Gyttegård:

P i vestlige del

Engelsholm:

P ved slottet

Gadbjerg:

skovlegeplads (Allévej)

Hastrup:

Kjærvej 1,  7323 Give (3 km N for Thyregod)

OK SNAB:

normale startsteder

Tilmelding til o-løb:

O-service

 


SPONSORER & SAMARBEJDSPARTNERE

Elite Vejle

Jelling musikfestival

Middelfart Sparekasse

Jelling Sparekasses Fond