Orienteringsklubben Gorm Jelling | Skiklubben Gorm Jelling

Julen nærmer sig med hastige skridt, men vejr udsigten tyder absolut ikke på nogen hvid jul, endsige mulighed for at løbe på ski i danmark.

-media-9622-cs641

Ude i den store verden er der sne og worldcup cirkusset i langrend gået igang for flere uger siden. Hvis man føler sig inspireret har man muligheden for at prøve at komme ud at konkurrere ved DM i langrend ved Kvitåvatn i Norge i uge 5. Se mere på http://www.dmlangrend.dk Bemærk at DM 50km tæller som seeding til Vasaloppet.

Hvis man ikke allerede har planerne for skiferien på plads så har vi som klub fået et tilbud fra det dansk drevene friluftscenter Rondetunet i Norge med rabat på hytteleje og nogle udvalgte kurser. Udenfor vinterferien i uge 7 og påsken kan medlemmer af skiklubben GORM få 20% rabat over vinteren ved online booking på hjemmesiden, ved brug af en rabatkode som kan fåes ved henvendelse til undertegnede. På specielt kurset “Fjeldski for øvede” i uge 8 og “Toptursugen” i uge 13 kan man få 15% på kursusprisen ved booking pr mail. Centeret har åbent hele året, og her til vinter har de især hytteudllejning og skikurser. Alle skikurser er på fjeldski, så derfor kunne det måske være interessant for nogle af vores medlemmer. Fra centeret og hytterne er der tilgang til ca 60 km turløyper og 3 mindre børne- eller begyndervenlige løyper af 1,5-2 km hver. Derudover er der indenfor en halv times kørsel i bil et hyttefelt med 120 km flot optrukne langrendsløyper også. Men især med fjeldski er området ideelt med store mængder fjeld hvor man kan lave både dagsture og hytte til hytte ture. Se mere på Rondetunet.dk eller facebook.com/Rondetunet for at blive inspireret.

-media-9621-cs607

Vinterens fælles træning på rulleski har kørt i et par måneder. Vi har haft træninger med fint vejr og mange deltagere – incl nogle langvejs fra og uden den store erfaring. Det har gædet mig og der er bestemt ikke nogen grund til at holde sig væk. Selv i sne og storm er træningen blevet gennemført. Vi fortsætter efter nytår på følgende datoer:

10/1 – 24/1 – 21/2 – 6/3

(Når der er nogle huller er det fordi undertegnede er ”skitursramt”)

Apropos rulleski, så afholder Rold skov skiklub, Søndag d. 10/1, Nordic sport Vasatest I Skørping (Se mere her). Jeg var selv med sidste år og det er en rigtig god test af hvor man står formmæssigt. Hvis der er tilslutning til det vil jeg foreslå at vi tager derop som alternativ til fællestræningen samme dag – Er der nogen der vil med?

Det er ikke kun dette nyhedsbrev der kommer i en december udgave: Sæsonens anden  udgave af skiforbundets blad: Skiavisen, er også udkommet. Bladet kan som sædvanligt afhentes I madpakkerummet på Abramsens gård eller hos undertegnede.

Endelig vil jeg lige minde om at tilmeldingsfristen for årets Klubtur til Svarstad nærmer sig. Der har været stor interesse, indtil videre ikke så mange faste tilmeldinger. Af hensyn til bestilling af hytter, skal jeg have skriftlig besked senest 31/12. For mere info om turen se her. Der er stadig plads til flere

Til allersidst vil jeg ønske jer alle en glædelig jul og et godt nyt-(ski)år.

 

Bjarke Wolf

Find vej i...Find vej i Danmark 

Et tilbud om en lidt anderledes tur i skoven

Orientering i skolen
Inspiration til orienterings-aktiviteter i idrætsundervisningen

Jelling Løbet

Sydkredsen

OK Gorm Aktuelt

HUSK:

Resultater – NATCUP Skærbæk Samlet resultat

Divisionsmatch d.14/4-2024 for alle i klubben: Invitation.

Startsteder o-løb

Gødding Skov:

skovlegepladsenNaturstyrelsen

Tykhøjet Krat:

Sydlige P-plads Nordlige P-plads

Jelling:

Klubhus – kør ind i skoven ad Skovgade fra nord, der er skilt på skovvejen

Jelling:

Bredagerskolen – indkørsel fra Bredager

Brandbjerg:

ved Højskolen

Gyttegård:

P i vestlige del

Engelsholm:

P ved slottet

Gadbjerg:

skovlegeplads (Allévej)

Hastrup:

Kjærvej 1,  7323 Give (3 km N for Thyregod)

OK SNAB:

normale startsteder

Tilmelding til o-løb:

O-service

 


SPONSORER & SAMARBEJDSPARTNERE

Elite Vejle

Jelling musikfestival

Middelfart Sparekasse

Jelling Sparekasses Fond