Orienteringsklubben Gorm Jelling | Skiklubben Gorm Jelling

Måske lidt upassende nu foråret er over os, men sådan kan golfbanen altså se ud ved vintertid

Nu hvor vi er gået til sommertid, må vi vist se I øjnene at vinteren er ved at være ovre og der nok ikke bliver mulighed for at løbe på ski i Jelling før til næste vinter.

Til gengæld er der mange af klubbens medlemmer der har sne under skiene i den forløbne vinter. Vi har som sædvanligt haft deltagere med til både Vasaloppet og Birkebeinerrennet og igen i år var der stor tilslutning til klubturen til Svarstad, som man kan se en reportage fra andetsteds på hjemmesiden.

A’propos Klubturen vil vil jeg gerne sige tak til alle deltagernefor at være med til at gøre det til en rigtig dejlig tur for mig, og tak for alle de positive tilbagemeldinger. Jeg kan dog mærke at det har været en stor belastning for mig at arrangere denne tur – Så meget at jeg mest af alt ikke havde lyst til at at tage afsted. Nu blev det heldigvis en rigtig god tur – også for mig, men jeg må være ærlig over for mig selv og sige at det tilsyneladende ikke bliver nemmere for mig selvom selvom det nu er 4. år jeg har arrangeret turen. Jeg går desuden og brygger på en plan om at tilbyde en klubtur til Skraverennet til April næste år. Derfor vil jeg gerne allerede nu melde ud at hvis der skal blive en tur til Svarstad til næste år er det nødvendigt at der er en anden der træder til som turleder. Jeg står selvfølgelig til rådighed med den erfaring jeg efterhånden har samlet sammen, men jeg vil altså ikke være turleder denne gang.

 Nå, så fik jeg det sagt, hvad er der ellers at berette…?
Jo. der er kommet nyt nummer af skiavisen. denne gang kan man læse om så forskellige ting som
Historien om birkebeinerrennet, freeride DM, heliski i lapland, en en snowboarders møde med Vasaloppet!?! og en guide til forårsskiløb…
Skiavisen kan afhentes hos mig eller i madpakkerummet på Abrahamsens gård fra d.28/3
Så er jeg blevet kontaktet af Langrendsskolen der arrangerer en fællestur til Alliansloppet i Sverige. Det er verdens største rulleskiløb med over 1.000 deltagere i Trollhättan, Sverige. Løbet er både for let-øvede motionister, supermotionister og elite. Der er mulighed for følgende distancer: 16 km, 32 km eller 48 km Ud over et velorganiseret løb og en hyggelig tur, så har du til Alliansloppet mulighed for at rulle dig til en bedre seedning til Vasaloppet 2018!

Der er p.t. sat opsamling op i Sorø – Holte – Helsingør, men hvis der er interesse fra Fyn og Jylland, kan der arrangeres opsamling der også.

Nu vi er ved rulleskiene er vi med sommertiden gået ind i den tid af året hvor det er sjovest at løbe på rulleski. Det betyder også at årets vestcup på rulleski nærmer sig. Datoer og steder for disse uformelle og hyggelige løb er endnu ikke meldt ud, men da de første løb plejer at være I starten af Maj varer det nok ikke længe. man kan få yderligere info på www.vestcup.dk.

Med venlig hilsen

Bjarke Wolf

Find vej i...Find vej i Danmark 

Et tilbud om en lidt anderledes tur i skoven

Orientering i skolen
Inspiration til orienterings-aktiviteter i idrætsundervisningen

Jelling Løbet

WOC 2022  Avis

Startsteder o-løb

Gødding Skov:

skovlegepladsenNaturstyrelsen

Tykhøjet Krat:

Sydlige P-plads Nordlige P-plads

Jelling:

Klubhus – kør ind i skoven ad Skovgade fra nord, der er skilt på skovvejen

Jelling:

Bredagerskolen – indkørsel fra Bredager

Brandbjerg:

ved Højskolen

Gyttegård:

P i vestlige del

Engelsholm:

P ved slottet

Gadbjerg:

skovlegeplads (Allévej)

Hastrup:

Kjærvej 1,  7323 Give (3 km N for Thyregod)

OK SNAB:

normale startsteder

Tilmelding til o-løb:

O-service

 


SPONSORER & SAMARBEJDSPARTNERE

Elite Vejle

Jelling musikfestival

Middelfart Sparekasse

Jelling Sparekasses Fond