Orienteringsklubben Gorm Jelling | Skiklubben Gorm Jelling

For en lille flok Gorm-løbere bestod weekenden af en tur til det nordjyske, nærmere betegnet Tversted Plantage. Som den eneste fra Gorm takkede Strib ja til tilbuddet om natløb fredag, mens resten først mødte op til langdistance lørdag formiddag.
Selvom kalenderen viste forår, lignede det til al forveksling en frostklar vinterdag med sol, et godt lag sne og ingen vind. Vi regnede hurtigt ud, at det for de fleste løbere gjaldt om at holde kursen og så følge det rigtige spor, der var trådt i sneen. De fleste valgte også denne metode – undtagen KK, som hellere selv ville træde sin egne spor til post 8. Ingen ved, om det var for at forvirre fjenden eller sig selv, men som det kan ses på O-Track, lignede det mest det sidste. Om aftenen blev han da også mødt med kommentaren “Er du dum, morfar?!”, fra sit barnebarn Oscar.
Andre løbere, som gjorde sig særligt bemærket på langdistancen (dog til den mere positive side), var Asta og Pernille på flotte 3.-pladser samt Anette på 2.-pladsen. 4.-pladser var der til Hans på den 10,7 km lange bane i H20 og mig selv i D21E.

Søndagens mellemdistance stod i stærk kontrast til gårdsdagens løb, både hvad vejret angik, men også til selve løbet. Distancerne var kortere, posterne mange, og der blev derfor stillet større krav til den tekniske del af sporten. Her blev løberne sendt ud i både klitterne og i den meget detaljerede del af skoven, hvilket også gav en del frustrationer. Jeg selv anvendte KK-metoden og trådte mine egne spor, hvilket absolut ikke var til gavn for mig. Andre småbommede under hele løbet, men nogle formåede også at holde tungen lige i munden og gennemføre på meget tilfredsstillende vis. Strib vandt H70, og Asta tog igen 3.-pladsen i D70.

O-Track samt resultater for alle tre dage kan ses her

/Nina

Find vej i...Find vej i Danmark 

Et tilbud om en lidt anderledes tur i skoven

Orientering i skolen
Inspiration til orienterings-aktiviteter i idrætsundervisningen

Jelling Løbet

Sydkredsen

OK Gorm Aktuelt

HUSK:

Resultater – NATCUP Skærbæk Samlet resultat

Divisionsmatch d.14/4-2024 for alle i klubben: Invitation.

Startsteder o-løb

Gødding Skov:

skovlegepladsenNaturstyrelsen

Tykhøjet Krat:

Sydlige P-plads Nordlige P-plads

Jelling:

Klubhus – kør ind i skoven ad Skovgade fra nord, der er skilt på skovvejen

Jelling:

Bredagerskolen – indkørsel fra Bredager

Brandbjerg:

ved Højskolen

Gyttegård:

P i vestlige del

Engelsholm:

P ved slottet

Gadbjerg:

skovlegeplads (Allévej)

Hastrup:

Kjærvej 1,  7323 Give (3 km N for Thyregod)

OK SNAB:

normale startsteder

Tilmelding til o-løb:

O-service

 


SPONSORER & SAMARBEJDSPARTNERE

Elite Vejle

Jelling musikfestival

Middelfart Sparekasse

Jelling Sparekasses Fond