Orienteringsklubben Gorm Jelling | Skiklubben Gorm Jelling

Kirsten R

Mit navn er Kirsten Rauff, og jeg kommer fra Farre ved Give.
Jeg er blevet bedt om at skrive lidt om mig selv til månedens profil.

Mødet med o-løb
Jeg opdager sporten gennem min kæreste Jens Kristian Laursen, som var i fuld gang med sporten, da vi mødtes. Han fortalte om sporten og viste mig nogle af de kort, han havde været ude at løbe. Jeg synes, det så ret svært ud, men var også nysgerrig på det.
Jeg har været med som hjælper til nogle af de løb, som Gorm har arrangeret. Her lagde jeg mærke til, at sporten er meget bred. Alle kan deltage uanset niveau, alder, kondition mm. Det betyder også, at sporten er en oplagt familie sport. Den tanke kan jeg god lide.

Mit første ”løb”
Før påskeferien i 2015 spørger Jens, om jeg vil med på påsketur til Mols Bjerge. Jeg får lov at komme med sammen med klubben, og vi bor sammen med Poul Erik, Pernille, Steen og Strib i en campinghytte. Min indgangsvinkel til turen var, at jeg skulle ud og gå nogle gode lange ture i Mols Bjerge, mens Jens løber hans løb. Det ender dog med, at Steen spørger, om jeg ikke vil prøve at gå en åben bane, så vil han godt gå med og forklare noget om o-løb. Det går jeg med til. Jeg bliver overrasket over, hvor meget dybde der er i sporten, og hvor mange ting der skal holdes øje med. Det var en rigtig god tur. Vi snakkede om banen, da vi kom tilbage til hytten. Da jeg kom hjem fra turen, snakkede jeg med Jens om det og besluttede mig for, at jeg ville prøve sporten af.

Medlem af OK Gorm
Jeg blev mere og mere grebet af det. Sporten er en god måde for mig til at få løbet, uden at synes det er pligt. Når jeg løber, tænker jeg ikke over, hvor langt jeg løber, men er fokuseret på selve kortet og posterne.
Jeg oplever at alle er velkomne i OK Gorm, og alle er gode til at hjælpe, også ude på banerne, når jeg ikke helt er med på, hvor jeg er. Der er en god stemning til træning og til løb. Så valget om at melde mig ind var ikke svært.

Aktiv i klubben ud over løbene
Jeg kan rigtig godt lide foreningsarbejdet, og jeg har derfor sagt ja til at være med i udvalget om skole orientering, fordi jeg selv arbejder i skolen, og har nogle ideer om, hvordan vi kan hjælpe lærerne og pædagogerne til at udbrede kendskabet til sporten.
Jeg synes, det er vigtigt, at hjælpe til i en af de klubber, man er aktiv i, da det er med til at holde klubben i gang. Det er aldrig en sur pligt at hjælpe i OK Gorm, da alle er glade og ser positivt på opgaverne.

Jeg glæder mig til mange flere timer i klubben
sammen med jer alle sammen.

Med venlig hilsen
Kirsten

 

 

 

Find vej i...Find vej i Danmark 

Et tilbud om en lidt anderledes tur i skoven

Orientering i skolen
Inspiration til orienterings-aktiviteter i idrætsundervisningen

Jelling Løbet

Sydkredsen

OK Gorm Aktuelt

HUSK:

Resultater – NATCUP Skærbæk Samlet resultat

Divisionsmatch d.14/4-2024 for alle i klubben: Invitation.

Startsteder o-løb

Gødding Skov:

skovlegepladsenNaturstyrelsen

Tykhøjet Krat:

Sydlige P-plads Nordlige P-plads

Jelling:

Klubhus – kør ind i skoven ad Skovgade fra nord, der er skilt på skovvejen

Jelling:

Bredagerskolen – indkørsel fra Bredager

Brandbjerg:

ved Højskolen

Gyttegård:

P i vestlige del

Engelsholm:

P ved slottet

Gadbjerg:

skovlegeplads (Allévej)

Hastrup:

Kjærvej 1,  7323 Give (3 km N for Thyregod)

OK SNAB:

normale startsteder

Tilmelding til o-løb:

O-service

 


SPONSORER & SAMARBEJDSPARTNERE

Elite Vejle

Jelling musikfestival

Middelfart Sparekasse

Jelling Sparekasses Fond