Orienteringsklubben Gorm Jelling | Skiklubben Gorm Jelling

På lørdag den 5. maj mellem kl. 10.00 og 12.00 inviterer OK Gorm for syvende gang til orienteringsløbernes motionsdag – ”Find vej Dagen”.
Som det fremgik af helsidesannonce i Jyllands Posten i dag, søndag, afvikles “Find vej Dagen” 38 forskellige steder i Danmark. Jelling er naturligvis en af de 38 lokaliteter.
Lokalt falder dagen sammen med, at der også er hollænder uger i byen. Oplagt har det derfor været, at OK Gorm afvikler ”Find vej Dagen” midt i det centrale Jelling.
Medlemmer af OK Gorm står klar på Gorms Torv lige øst for Den Jyske Sparekasse til at byde velkommen til lokale, hollændere og alle mulige andre turister.
Det er ikke alene fordi ”Find vej Dagen” kan blive en del af hollænder ugerne, at OK Gorm har valgt afvikling midt i byen. Det er også for at forberede offentligheden på, at om blot to år er OK Gorm medarrangør af VM i byorientering, når VM 2020 afvikles i byerne Vejle, Fredericia og Kolding fra 6.-11. juli.
Deltagelse den 5. maj er gratis og familier kan gå eller løbe sammen. Man kan komme ud og teste sig selv på en 2,5 km eller 3,5 km rute. Vi udleverer kort og sørger for instruktion før turen. Efter at have fundet vej, vil der være forfriskninger, diplomer og medaljer til børnene. For de fartglade er der mulighed for at teste, hvem der er familiens hurtigste. Nyeste elektroniske teknik bliver taget i brug.
Yderligere oplysninger: Ove Hvam Andersen på 2120 8399.

Fakta:
“Find vej i Danmark” er et landsdækkende projekt støttet af Nordea-Fonden. Over 6000 faste poster spredt over hele Danmark udgør orienteringsposter som enhver person kan benytte ved at downloade et kort fra https://www.findveji.dk/ og løbe et orienteringsløb.

 

Find vej i...Find vej i Danmark 

Et tilbud om en lidt anderledes tur i skoven

Orientering i skolen
Inspiration til orienterings-aktiviteter i idrætsundervisningen

Jelling Løbet

Sydkredsen

OK Gorm Aktuelt

HUSK:

Resultater – NATCUP Skærbæk Samlet resultat

Divisionsmatch d.14/4-2024 for alle i klubben: Invitation.

Startsteder o-løb

Gødding Skov:

skovlegepladsenNaturstyrelsen

Tykhøjet Krat:

Sydlige P-plads Nordlige P-plads

Jelling:

Klubhus – kør ind i skoven ad Skovgade fra nord, der er skilt på skovvejen

Jelling:

Bredagerskolen – indkørsel fra Bredager

Brandbjerg:

ved Højskolen

Gyttegård:

P i vestlige del

Engelsholm:

P ved slottet

Gadbjerg:

skovlegeplads (Allévej)

Hastrup:

Kjærvej 1,  7323 Give (3 km N for Thyregod)

OK SNAB:

normale startsteder

Tilmelding til o-løb:

O-service

 


SPONSORER & SAMARBEJDSPARTNERE

Elite Vejle

Jelling musikfestival

Middelfart Sparekasse

Jelling Sparekasses Fond