Orienteringsklubben Gorm Jelling | Skiklubben Gorm Jelling

img_4404

Der var fra starten af specielt lagt op til kamp i Old Girls og Old Boys. Og det blev også afgjort indenfor få sekunder i begge grupper. Hos damerne var det Bente Ringive, der løb med sejren og hos herrerne var det Jørgen Damgaard. Rikke Binder og Joakim Damgaard, som begge løb senior, og Hans Pedersen i H17-20 havde ingen modstand i klubben. Men alle fem løb rigtig rigtig fine løb. Og det på en dag, hvor det var yderst vigtigt ikke at lave for mange fejl. De forholdsvis lette baner og det let løbte terræn gjorde det svært at indhente tid sat til ved større fejl.
Generelt havde alle en rigtig sjov og god oplevelse af at være med i Svanninge. Vejret var forbavsende godt, med kun ganske lidt regn. Da vi alle havde fri start fra klokken 13.00, gik der ikke lang tid, inden alle var i skoven og dermed også ret samlet tilbage i klubteltet igen. Selv Jens Kristian og Kirsten kunne løbe ud samtidig, da lille Alberte havde reserve bedstemor Dorthe til at passe sig.
Efter løbet var der derfor rigtig god tid til at hygge med Bodils dejlige servering (tak Bodil) og til at få en snak om dagens løb. Folk oplevede som tidligere nævnt løbene som forholdsvis nemme og med mulighed for stifræs. Der var dog også indlagt nogle bakker, men ligefrem ”bjerge” blev vi ikke præsenteret for. Der var en del trådhegn, som tilsyneladende var blevet angrebet noget forskelligt, alt afhængig af om man var bange for at få stød, eller hvor let til bens man var. Flere kunne efterfølgende også fortælle om en STOR ko, som mest af alt lignede en farlig tyr. Dorthes tipskupon lagde op til en særlig opmærksomhed på slutspurten. Hvilket Marianne tog så alvorligt, at hun stod stille før spurten for at samle kræfter. Det blev da også familien Damgaard, der løb af med den lille triumf.
Alt i alt havde vi godt 20 folk fra GORM en rigtig hyggelig eftermiddag sammen. Det ville have været skønt med mange flere deltagere, men som Joakim sagde: ”De folk. der var der, var GODE FOLK.”
Skrevet af Marianne

Se billeder fra Klubmesterskabet.

Find vej i...Find vej i Danmark 

Et tilbud om en lidt anderledes tur i skoven

Orientering i skolen
Inspiration til orienterings-aktiviteter i idrætsundervisningen

Jelling Løbet

Sydkredsen

OK Gorm Aktuelt

 

Startsteder o-løb

Gødding Skov:

skovlegepladsenNaturstyrelsen

Tykhøjet Krat:

Sydlige P-plads Nordlige P-plads

Jelling:

Klubhus – kør ind i skoven ad Skovgade fra nord, der er skilt på skovvejen

Jelling:

Bredagerskolen – indkørsel fra Bredager

Brandbjerg:

ved Højskolen

Gyttegård:

P i vestlige del

Engelsholm:

P ved slottet

Gadbjerg:

skovlegeplads (Allévej)

Hastrup:

Kjærvej 1,  7323 Give (3 km N for Thyregod)

OK SNAB:

normale startsteder

Tilmelding til o-løb:

O-service

 


SPONSORER & SAMARBEJDSPARTNERE

Elite Vejle

Jelling musikfestival

Middelfart Sparekasse

Jelling Sparekasses Fond