Orienteringsklubben Gorm Jelling | Skiklubben Gorm Jelling


Årets første klubmesterskab var sprint, og blev afholdt i det dejligste solskinsvejr med Kolding OK som arrangører. Det var også klubmesterskab for KOK, Snab, og Melfar og Fros, så der var en hel flok ude i Kolding by.
I klassen pige op til 12 år, var det kun Karla der stillede op, så der var ikke så stor konkurrence, men da Karla aldrig har løbet en let bane før, var det med nervøsitet hun blev sendt ud på sin bane. Hun gennemførte i fin stil, og kom i mål som klubmester.

I pige mellem 13-16 år var Vigga og Alberte i skarp konkurrence, og ingen af dem kunne tilskrive sig favorit værdigheden. De havde begge gjort sig klar til dysten i Normal med glimmerhårspray, som de synes hjalp deres løb godt på vej. De kom i mål med 25 sek. mellemrum, men Alberte kunne trække sig ud som vinder i deres duel.
 
Oldgirls var på papiret ikke den store konkurrence, men da Pernilles fødder var fyldt med store vabler fra weekendens mange kilometer, var det uvist om hun kunne holde til at løbe – men det gik fint, så hun kunne trække sig sejrrigt ud af duellen.

Bente var eneste deltager i dame veteran klassen, og skulle bare komme igennem uden fejl. Hun vinder ikke bare klassen, men også banen, så hun blev fuldt fortjent klubmester.
   
I herreklassen er det kun Esben som stiller op, men har løber et fint løb og ender som nr. 4 på banen. Hans brune cykelben kunne stadig huske hvordan man løber o-løb.
I oldboys klassen vandt Jacob, måske overraskende, over Toke (og Jens Kristian), da Toke ikke får tjekket postnumrene og fejlklipper undervejs. Sidst men ikke mindst var der 5 der stillede op i herre veteran klassen. Her trak Martin det længste strå og kunne trække sig sejrrigt fra dysten. Det var dog ikke helt gået op for ham før der skulle tages billede af alle klubmestrende og PE sagde at han troede Martin havde vundet.
   
Et stort TAK til KOK for et dejligt arrangement, og her 3. år i træk er det måske blevet til en skøn tradition. Det var en dejlig onsdag aften med Ok Gorm, og næste år er der plads til endnu flere medlemmer.

Klubmestre:
Piger indtil 12 år: Karla
Piger 13-16 år: Alberte
Herre Senior: Esben
Oldgirls: Pernille
Oldboys: Jacob
Veteran damer: Bente
Veteran herrer: Martin

Find vej i...Find vej i Danmark 

Et tilbud om en lidt anderledes tur i skoven

Orientering i skolen
Inspiration til orienterings-aktiviteter i idrætsundervisningen

Jelling Løbet

Sydkredsen

OK Gorm Aktuelt

HUSK:

Resultater – NATCUP Skærbæk Samlet resultat

Divisionsmatch d.14/4-2024 for alle i klubben: Invitation.

Startsteder o-løb

Gødding Skov:

skovlegepladsenNaturstyrelsen

Tykhøjet Krat:

Sydlige P-plads Nordlige P-plads

Jelling:

Klubhus – kør ind i skoven ad Skovgade fra nord, der er skilt på skovvejen

Jelling:

Bredagerskolen – indkørsel fra Bredager

Brandbjerg:

ved Højskolen

Gyttegård:

P i vestlige del

Engelsholm:

P ved slottet

Gadbjerg:

skovlegeplads (Allévej)

Hastrup:

Kjærvej 1,  7323 Give (3 km N for Thyregod)

OK SNAB:

normale startsteder

Tilmelding til o-løb:

O-service

 


SPONSORER & SAMARBEJDSPARTNERE

Elite Vejle

Jelling musikfestival

Middelfart Sparekasse

Jelling Sparekasses Fond