Orienteringsklubben Gorm Jelling | Skiklubben Gorm Jelling

Så er vi kravlet en uges tid ind i december og denne morgen er det en rigtig december med hvide marker, når jeg kigger ud af vinduet.

   

Vi har i efteråret fået afsluttet årets divisionsmatcher og OK Gorm vil i 2018 stadig være at finde i landets bedste række 1. division. Tak til alle for indsatsen, vi var rigtig mange af sted, det var dejligt. Vi har ligeledes fundet årets klubmestre og fejret dem ved klubfesten i Kollerup. Ved samme lejlighed blev Jens Kristian Laursens vandreplatte uddelt. I år var det Steen der skulle finde en modtager. Han valgte en af klubbens store ildsjæle Bent Nielsen som modtager. Klubbens DM medaljetagere i 2017 blev fejret ved reception inden festen. Ida og Anna blev fejret som klubbens mest trænende løbere i børnegruppen og Inger vandt “den hvide dame”. Hvis ikke man ved hvad den hvide dame er for en størrelse, så kan man bare spørge Inger! 🙂

           

Årets trænermøde med afsluttende julefrokost er netop gennemført på Abrahamsens Gård. Klubbens trænere fik evalueret 2017 og lagt planer for 2018, hvor der kommer flere nye spændende tiltag. Så glæd jer til det.

Kommende uge sker der en masse. På onsdag den 13/12 er der juleafslutning kl. 19 på Abrahamsens Gård. Her spiller vi banko og spiser æbleskiver. Hvis du har lyst, så kan du starte med en løbetur 17.45. Torsdag den 14/12 er der afslutning for TVO med juleløb lavet af Steen og efterfølgende flæskesteg på Abrahamsens Gård. Lørdag den 16/12 arrangeres der Biathlon Sprint i Jelling by. Her har du muligheden for en sjov lørdag med løb og skydning (med lasergevær) – se mere for begivenhederne samt tilmelding på Gorm Event.

Søndag den 31/12 er der nytårssprint i Jelling by kl. 10. Tilmeld jer på Gorm Event. Samtidig er der juleafslutning for ungdomsløbere og ungseniorer. Der løbes sprint i byen og for ungdomsløbere/ungseniorer afsluttes der med hygge bagefter til kl. ca. 13.

Klubbens tirsdags træning fortsætter året igennem. Indtil marts laver vi gymnastik, styrketræning og boldspil. Det er kl. 18.00 i hallen i Kollerup. Alle kan være med. Vi har været mellem 13 og 21 og det er en blanding af børn og voksne. Vi har det sjovt, træner og hygger socialt, så kom ud og vær med.

De fleste lørdage hen over vinteren er der træningsløb i nærområdet. Der er fælles afgang fra brugsens p-plads 12.15, så mød op og få en dejlig dag i de forskellige skove. Alle kan deltage. Der vil være trænere til stede hver gang. Se mere her: http://www.ok-melfar.dk/V2/index.php/lob/index.php?option=com_content&view=article&id=49.

For ungdomsløberne er der mulighed for at deltage i ungdomskurser 3 gange hen over vinteren. Første kursus har Kolding afholdt for et par uger siden. På ungdomskurserne er man sammen med ungdomsløbere fra de andre orienteringsklubber i Sydkredsen. Man løber orienteringsløb, laver andre sjove ting og hygger socialt. Det er en rigtig god måde at komme i kontakt med andre orienteringsløbere i de andre klubber. Der vil være en repræsentant (voksen) med fra Gorm hver gang. Der kommer yderligere information inden jul. Næste kursus er 20.-21. januar.

Glade U1 løbere sommerlejr 2017

Vi vil igen i år hjælpe til Hausgaard koncerten i Gormshallen. I år er det 20. januar. Der kommer mere information på Gorm Event. Men vi har brug for en del hjælpere her, så reserver allerede nu datoen. Der er brug for hjælp fra fredag kl. 15 samt lørdag.

Korttegnerne er i fuldt vigør, når vejret tillader det. Glæd jer til en helt ny jomfruelig skov i 2018. Der arbejdes på skolekort, opdatering af klubbens skove og forberedelse til klubbens løb i 2018 og 2019.

Veteran VM:
Hvis du har lyst at opleve et VM, så er der i sommeren 2018 veteran VM i Danmark. Vi er allerede 7 tilmeldt fra Gorm. Veteran VM er for løbere der er fyldt 35 år. Der er åbne baner til andre, så hele familien kan godt tage med. For at opnå billigst pris skal man tilmelde sig inden 28/12. Se mere på Gorm Event eller kontakt Poul Erik for yderligere info.

Skiklubben GORM arrangerer som tidligere år en hyggelig forlænget weekendtur til Svarstad med 3 hele skidage (fredag, lørdag, søndag) i weekenden 9.-11. februar 2018 ved Svarstad i Norge. Send en mail til olebinder@hotmail.com og angiv navnene på husstandens deltagere.
Kontakt os hvis du vil vide mere: Ole Binder (75864275 / olebinder@hotmail.com) eller Bjarke Wolf (21254895 / bjarkewolf@gmail.com).

Seniorfest 2018:
I januar 2018 genindføres klubbens seniorfest. FREDAG den 26. januar 2018. Tilmelding på Gorm Event. Der vil være spisning, hygge, evt. dans og ellers bare socialt samvær. Vi starter kl. 18. Man skal være senior for at deltage – dvs. man kan være med det år man fylder 21.

VM 2020: Der er fuld gang i planlægningen af VM 2020 i Danmark. Den første workshop har været afholdt, hvor alle personer med tildelte opgaver indtil nu har været med. Der arbejdes videre og flere personer vil løbende blive koblet på opgaver.

I ønskes alle en rigtig glædelig jul.

Pernille Buch
Formand OK Gorm

 

Find vej i...Find vej i Danmark 

Et tilbud om en lidt anderledes tur i skoven

Orientering i skolen
Inspiration til orienterings-aktiviteter i idrætsundervisningen

Jelling Løbet

WOC 2022  Avis

Startsteder o-løb

Gødding Skov:

skovlegepladsenNaturstyrelsen

Tykhøjet Krat:

Sydlige P-plads Nordlige P-plads

Jelling:

Klubhus – kør ind i skoven ad Skovgade fra nord, der er skilt på skovvejen

Jelling:

Bredagerskolen – indkørsel fra Bredager

Brandbjerg:

ved Højskolen

Gyttegård:

P i vestlige del

Engelsholm:

P ved slottet

Gadbjerg:

skovlegeplads (Allévej)

Hastrup:

Kjærvej 1,  7323 Give (3 km N for Thyregod)

OK SNAB:

normale startsteder

Tilmelding til o-løb:

O-service

 


SPONSORER & SAMARBEJDSPARTNERE

Elite Vejle

Jelling musikfestival

Middelfart Sparekasse

Jelling Sparekasses Fond