Orienteringsklubben Gorm Jelling | Skiklubben Gorm Jelling

I går aftes – onsdag blev den traditionelle  afviklet. Og som det plejer med gløgg, æbleskiver og julebanko.De, der ville have en løbetur forinden, mødte kl. 17.45. Med de nyopsatte 48 egetræsstolper var det ingen sag for Poul Erik at lave nogle fine baner på de faste poster.
Kl. 19.00 havde Bodil og Birthe æbleskiver og gløgg parat og et sæt bestående af 5 æbleskiver med syltetøj og/eller sukker og et krus gløgg med nødder og andet godt i bunden kunne købes for en 10’er.
Jeg fik to sæt. Det skulle jo gøre det ud for aftensmad. Pernille bød velkommen og vi sang som vi plejer en julesang.Poul Erik stod for opråb. Som sædvanlig var der masser af gaver, så der var hver gang også sidegevinst. Mit held. Jeg får aldrig hverken 1, 2 rækker eller hele pladen fuld. Jeg trøster mig med, at man kan ikke både have held i kærlighed og så vinde til julebanko.

Nyt i år var, at hver gang der var banko, blev der umiddelbart efter den obligatoriske kontrol af vinderens numre, råbt et enkelt næste nummer op. Den eller de, der havde det næste nummer, kunne gå hen til et bord, hvor der var masser af ”gaver” at vælge i mellem. Efter KK’s oprydning i kælderen var diverse restpræmier fra løb gennem tiderne lagt frem som ekstra præmier. Der var meget at vælge imellem. T-shirt fra Påskeløb 2004, restpræmier fra flere Jellingløb, regntøj fra Påskeløb 2010 og meget mre.Nogle af trøjerne var da også rigelig store, selv til Niels Mortensen, men som han sagde til Bodil: -”Jeg kan da bruge den som nattrøje”. Der var faktisk forskellige slags hvide XXL T-shirt, så Bodil blev da spurgt til råds om, hvilken hun helst ville have, han skulle have på i sengen.
Aftenen sluttede, som vi startede med en julesang.

Find vej i...Find vej i Danmark 

Et tilbud om en lidt anderledes tur i skoven

Orientering i skolen
Inspiration til orienterings-aktiviteter i idrætsundervisningen

Jelling Løbet

Sydkredsen

OK Gorm Aktuelt

 

Startsteder o-løb

Gødding Skov:

skovlegepladsenNaturstyrelsen

Tykhøjet Krat:

Sydlige P-plads Nordlige P-plads

Jelling:

Klubhus – kør ind i skoven ad Skovgade fra nord, der er skilt på skovvejen

Jelling:

Bredagerskolen – indkørsel fra Bredager

Brandbjerg:

ved Højskolen

Gyttegård:

P i vestlige del

Engelsholm:

P ved slottet

Gadbjerg:

skovlegeplads (Allévej)

Hastrup:

Kjærvej 1,  7323 Give (3 km N for Thyregod)

OK SNAB:

normale startsteder

Tilmelding til o-løb:

O-service

 


SPONSORER & SAMARBEJDSPARTNERE

Elite Vejle

Jelling musikfestival

Middelfart Sparekasse

Jelling Sparekasses Fond