Orienteringsklubben Gorm Jelling | Skiklubben Gorm Jelling


OK Gorm afviklede i går aftes, 23.2. sin årlige generalforsamling helt uden restriktioner og næsten uden coronaforstyrrelser.
Under punktet, Evt. fik Josefine Lind, klubbens landsholdsløber, overrakt 6000,-kr til hendes forberedelser frem mod VM i sprintorientering her i Trekantområdet den sidste uge i juni måned.
Josefine var tydeligt glad for støtten, og som hun udtrykte det: -”den er en uvurderlig hjælp nu, hvor jeg bruger al min tid på træning og forberedelser frem mod VM. Jeg er lige kommet hjem fra en træningslejr i Portugal, og træningen går fint. Jeg håber naturligvis at være skarp ved testløbene den 14.-15. maj i Ribe og Esbjerg, så jeg kan være med til at repræsentere klubben, når der løbes finaler i Kolding, Fredericia og Vejle”.
De 6000,- kr er et tilskud som skyldes en ekstra bevilling fra EliteVejle. Flere andre satsende prioriterede atleter i Vejle har også fået. Så en stor tak til EliteVejle fra Josefine for denne påskønnelse.

Jeg indledte med at sige at det var en generalforsamling uden coronaforstyrrelser. Det er ikke helt rigtigt. Formand Pernille Buch har være ramt af corona og stemmebåndet var stadig lidt påvirket.
Det hindrede dog ikke Pernille i at aflægge en fyldig og god beretning for de 24 fremmødte medlemmer.
Alle områder og udvalg blev via en overskuelig PowerPoint gennemgang gennemgået og vigtige aktiviteter gennem det forgangne år fremhævet.
Efter beretningen aflagde kasserer Ole Binder regnskabet, som fremviste et pænt overskud, bl.a. takket være rettidigt og dygtigt ansøgningsarbejde af Bent Nielsen i forbindelse med de forskellige coronapuljer, der har været mulighed for at søge.
Alle der ønsker art se regnskabet kan henvende sig til Ole Binder.
Hele beretningen og referat fra generalforsamlingen finder man her.
Efter at generalforsamlingen var overstået stod Grethe Buch for et indlæg under overskriften, ”Den gode velkomst i klubben og stærke fællesskaber”.
5 Gormmedlemmer (Pernille Buch, Steen Holmegaard, Toke Seir, Bente Ringive og Grethe Buch) har været på et kursus udbudt af Vejle Kommune med DGI som entreprenør. Efter et kort indlæg, hvor Grethe kom med input fra kurset, om hvordan klubben kan sikre den gode velkomst og understøtte stærke fællesskaber for nye i klubben, var der gruppedrøftelser af hvordan man kunne arbejde med et par specifikke områder under indlæggets overskrift.
Gruppen arbejder nu videre med temaet og de indkomne input, så her i foråret vil vi hører nærmere fra arbejdsgruppen om forslag til initiativer.

Se billeder fra generalforsamlingen her

Find vej i...Find vej i Danmark 

Et tilbud om en lidt anderledes tur i skoven

Orientering i skolen
Inspiration til orienterings-aktiviteter i idrætsundervisningen

Jelling Løbet

WOC 2022  Avis

Startsteder o-løb

Gødding Skov:

skovlegepladsenNaturstyrelsen

Tykhøjet Krat:

Sydlige P-plads Nordlige P-plads

Jelling:

Klubhus – kør ind i skoven ad Skovgade fra nord, der er skilt på skovvejen

Jelling:

Bredagerskolen – indkørsel fra Bredager

Brandbjerg:

ved Højskolen

Gyttegård:

P i vestlige del

Engelsholm:

P ved slottet

Gadbjerg:

skovlegeplads (Allévej)

Hastrup:

Kjærvej 1,  7323 Give (3 km N for Thyregod)

OK SNAB:

normale startsteder

Tilmelding til o-løb:

O-service

 


SPONSORER & SAMARBEJDSPARTNERE

Elite Vejle

Jelling musikfestival

Middelfart Sparekasse

Jelling Sparekasses Fond