Orienteringsklubben Gorm Jelling | Skiklubben Gorm Jelling


Det kunne ikke være en smukkere aften eller smukkere omgivelser. Høj sol, udsigt over Vejle Fjord, grønne plæner og mange smukke og herskabelige hvide huse.
Brejning var et fint valg til JFM Sprint. Det var ikke et specielt svært terræn, men mange poster og hyppige retningsskift betød, at det hele tiden var nødvendigt at være 100 % koncentreret. Der var en del forbudte områder, nogle områder markeret med den irgrønne farve, nogle steder også snitzlet for at understrege, at det var et forbudt område. Nogle løbere blev diskvalificeret, fordi de krydsede et forbudt område. Måske var arrangørerne klar over, at det var et kritisk sted, for de havde sat en fotograf ud, så de kunne dokumentere eventuelle fejltrin netop på dette sted.
GORM havde 20 løbere med fra aldersgrupperne D12 -H/D70. GORM fik én JyskFynsk mester og to andenpladser. Asta Terkelsen måtte i D70 dele førstepladsen med en tidligere GORM-løber, Else Hass fra OK Pan, idet de begge brugte 18 minutter og 18 sekunder på banen. Anette Lund og Karl Kr. løb sig til andenpladserne. Anette var kun 9 sekunder fra guldet, mens KKT var 40 sekunder fra guldet. Bente Ringive løb sig til en fjerdeplads i D55, 2minutter og 6 sekunder efter vinderen.
Det var flot klaret, at Anna Schack løb ind på en femteplads i D12. Det var Annas første deltagelse i et mesterskabsløb, men en opmuntring og en god belønning for flittig træning.

/Asta

Find vej i...Find vej i Danmark 

Et tilbud om en lidt anderledes tur i skoven

Orientering i skolen
Inspiration til orienterings-aktiviteter i idrætsundervisningen

Jelling Løbet

Sydkredsen

OK Gorm Aktuelt

 

Startsteder o-løb

Gødding Skov:

skovlegepladsenNaturstyrelsen

Tykhøjet Krat:

Sydlige P-plads Nordlige P-plads

Jelling:

Klubhus – kør ind i skoven ad Skovgade fra nord, der er skilt på skovvejen

Jelling:

Bredagerskolen – indkørsel fra Bredager

Brandbjerg:

ved Højskolen

Gyttegård:

P i vestlige del

Engelsholm:

P ved slottet

Gadbjerg:

skovlegeplads (Allévej)

Hastrup:

Kjærvej 1,  7323 Give (3 km N for Thyregod)

OK SNAB:

normale startsteder

Tilmelding til o-løb:

O-service

 


SPONSORER & SAMARBEJDSPARTNERE

Elite Vejle

Jelling musikfestival

Middelfart Sparekasse

Jelling Sparekasses Fond