Orienteringsklubben Gorm Jelling | Skiklubben Gorm Jelling

Halland16 053

3. dag (Inger skriver)

Efter en dejlig lørdag aften med god mad og socialt samvær, blev det søndag og tredje dag, vi skulle løbe i det svenske.
Der var lørdag aften blevet lavet en fin liste over starttider (Jagtstart) og kørsel, så alle vidste, hvornår og med hvem de skulle af sted. Mange af os skulle køre videre eller tilbage til Danmark efter løbet, men der var også nogle, der tog tilbage til hytten, som vi boede i, da de først skulle sejle fra Varberg om aftenen.
Vejret var rimeligt, lunt, men ikke for varmt, men desværre var der nogle af os, der fik et par regnbyger under løbet.
Terrænet var svært, som det havde været de øvrige dage, men igennem kom vi da! For nogle af os var resultaterne mildest talt dårlige, men mon ikke vi alle har lært noget af det? Andre klarede sig helt godt, f.eks. blev Asta samlet nr. 2 på sin bane og Bjarke vandt sin bane. Desuden havde Bjarkes søn, Alex, haft en fin tur på ”knatteknat-banen”(= børnebanen).
Efter et velfortjent bad på stævnepladsen kørte vi hjemad efter en fin klubtur med store udfordringer i det svenske terræn.
Mange tak til arrangørerne!
Mvh. Erik og Inger

1. dag (PE skriver)
Så kom vi til Halland 3 dages, klubtur 2016. kun 30 km nord for Varberg.
Ca. de halve af de 31 løbere tog med færgen torsdag nat, og ankom tidlig morgen, kl. 6:30, til OK Löftans klubhus hvor vi skulle bo, de fleste bor i telte rundt omkring huset. Klubhuset kan lige rumme de godt 30 tilmeldte fra Gorm omkring spisen og bad.
I dag fredag var første start kl. 16,00, men vi havde en spredning af starten helt frem til kl. 18,12
Vi har samme stævneplads alle 3 dage og i dag løb vi en del af skoven der var forholdsvis flad, men det gjorde det ikke lettere da der var mange små ens detaljer, og posterne som f. eks. stod i en slugt var tit bare en kløft som først kunne ses, når man stod helt tæt på.
De bedste resultater stod Asta, Bjarke og Mette for, vi andre klarede os hæderligt, men nu er der så 2 dage til gøre det bedre i.
De voksne har delt aftenmadlavningen imellem sig, hvoraf det meste er medbragt hjemmefra, så trods sen start fredag, så blev vi spist af allerede 20.30. Efterfølgende blev de enkelte baner gennemgået over kaffe og kage, hvilket forsat foregik højlydt frem til kl. 23.

2. dag (Rikke skriver)
Lørdag startede tidligt med lange etaper og støvregn for de fleste. Anna-Grethe var nok den, som havde den bedste start, da hun så en vaske ægte elg! Terrænet var i dag lidt tydeligere kupperet og der var enkelte stier at forholde sig til. Dem fandt man hurtigt ud af at benytte sig af, da terrænet uden for stierne mest bestod af knoldede moser og ujævne stenbunker. Specielt Ole benyttede sig lidt for meget af det barske terræn og kom humpende til klubteltet med en forvredet ankel. Flere andre tænkte at terrænet uden for kortet måtte være bedre at løbe i …
Efter en hyggelig eftermiddag og en fantastisk aftensmad, delte de unge O-løbere sig i et underholdningshold og et opvaskerhold. Underholdningen fik øh (!) en masse smil ud af folket. Vi blev delt i 3 hold som først fik til opgave at stille sig i givne rækkefølger. Herefter skulle vi i holdene forklare ord for hinanden – og det uden at sige ”øh…” – hvilket var en svær opgave. Hold 2 kunne dog løbe videre med en klar sejr.
Efter underholdningen fik vi serveret en fantastisk dessert pyntet super flot og lækkert af dagens bærplukkere, som ikke var i skoven for at løbe. De fik plukket en masse dejlige blå- og hindbær.

Mums. Halland16 042

Billeder fra klubturen.

Stævnets hjemmeside

Resultater

Find vej i...Find vej i Danmark 

Et tilbud om en lidt anderledes tur i skoven

Orientering i skolen
Inspiration til orienterings-aktiviteter i idrætsundervisningen

Jelling Løbet

Sydkredsen

OK Gorm Aktuelt

HUSK:

Resultater – NATCUP Skærbæk Samlet resultat

Divisionsmatch d.14/4-2024 for alle i klubben: Invitation.

Startsteder o-løb

Gødding Skov:

skovlegepladsenNaturstyrelsen

Tykhøjet Krat:

Sydlige P-plads Nordlige P-plads

Jelling:

Klubhus – kør ind i skoven ad Skovgade fra nord, der er skilt på skovvejen

Jelling:

Bredagerskolen – indkørsel fra Bredager

Brandbjerg:

ved Højskolen

Gyttegård:

P i vestlige del

Engelsholm:

P ved slottet

Gadbjerg:

skovlegeplads (Allévej)

Hastrup:

Kjærvej 1,  7323 Give (3 km N for Thyregod)

OK SNAB:

normale startsteder

Tilmelding til o-løb:

O-service

 


SPONSORER & SAMARBEJDSPARTNERE

Elite Vejle

Jelling musikfestival

Middelfart Sparekasse

Jelling Sparekasses Fond