Orienteringsklubben Gorm Jelling | Skiklubben Gorm Jelling


Danmarks længste MTB-løb med start i Jelling er tilbage. I 2020 kunne det som så mange andre events og begivenheder ikke gennemføres grundet corona-nedlukning.
Der har også været usikkerhed omkring dette års gennemførelse, men med de seneste lempelser har OK Gorm nu fået melding om, at med bestemte forholdsregler, kan det gennemføres. Som tidligere år bliver det sidste lørdag i juni, altså i år lørdag den 26. juni.
Det er vi meget glade for, så vi opfordrer først og fremmest de, der tidligere år har været med, til at melde sig som hjælpere på Gorm Event – det bliver i år 8. gang, at OK Gorm har ansvaret for starten på Danmarks længste MTB rute. Medlemmer, der ikke før har prøvet at hjælpe til, opfordres også kraftigt til at melde sig. Det er en helt speciel oplevelse, når 600 glade farvestrålende MTB ryttere begiver sig ud på den 165 km lange MTB rute. Starten sker ved Gormshallen kl. 08.00 og slutter i Viborg nogle timer senere.
Det bliver dog ikke helt som det plejer. Morgenmadsforplejningen er i år droppet. I stedet vil fokus ligge på at tjekke coronapas ved nummerudlevering og at styre en såkaldt sektionering af MTB-rytterne før start. De 600 ryttere skal deles op i to sektioner á 300. Når først starten er gået, er rytterne spredte og ude i den friske luft . Efter starten ved Gormshallen venter der dem en tur rundt i Baggesholm Skov og Jelling Skov før de cykler forbi Kongernes Jelling og videre nord på.
Senere på dagen passerer omkring 1500 landevejsryttere Jelling. De er startet dels i Flensborg og dels i Vejen. OK Gorm har ansvaret for at deres passage af Jelling omkring Jelling Kro, hvor de lige kan få et glimt af monumentområdet.
Håber du vil hjælpe til ved denne begivenhed, så meld dig på Gorm Event. Seneste frist for tilmelding 20. juni, men meget gerne straks.

Find vej i...Find vej i Danmark 

Et tilbud om en lidt anderledes tur i skoven

Orientering i skolen
Inspiration til orienterings-aktiviteter i idrætsundervisningen

Jelling Løbet

Sydkredsen

OK Gorm Aktuelt

HUSK:

Resultater – NATCUP Skærbæk Samlet resultat

Divisionsmatch d.14/4-2024 for alle i klubben: Invitation.

Startsteder o-løb

Gødding Skov:

skovlegepladsenNaturstyrelsen

Tykhøjet Krat:

Sydlige P-plads Nordlige P-plads

Jelling:

Klubhus – kør ind i skoven ad Skovgade fra nord, der er skilt på skovvejen

Jelling:

Bredagerskolen – indkørsel fra Bredager

Brandbjerg:

ved Højskolen

Gyttegård:

P i vestlige del

Engelsholm:

P ved slottet

Gadbjerg:

skovlegeplads (Allévej)

Hastrup:

Kjærvej 1,  7323 Give (3 km N for Thyregod)

OK SNAB:

normale startsteder

Tilmelding til o-løb:

O-service

 


SPONSORER & SAMARBEJDSPARTNERE

Elite Vejle

Jelling musikfestival

Middelfart Sparekasse

Jelling Sparekasses Fond