Orienteringsklubben Gorm Jelling | Skiklubben Gorm Jelling

2015-08-23 09.59.31Der var høj solskin og store forventninger da godt 45 Gormer kørte til Blåvand idag for at deltage i divisionsmatchen i 1. division. Vi ligger i division med KOK, Snab og HTF og til matchen i foråret tabte vi, så det ville jo være rart at slå blot een af klubberne, så vi kunne få nogle point med hjem til den samlede stilling.
Da vi ankom til stævnepladsen kunne vi alle se, at det nok ville give nogle udfordringer, da terrænet jo ikke minder så meget om de skove vi kender fra vores tirsdagstræninger i Jelling skov og omegn. Oksby plantage er en skov med meget fyrkrat og kuperet med klitter. I den nordlige del, hvor de lange baner skulle ud, var der lyngbeklædte hedearealer. Altså gjalt det om at orienterer sig godt, når man skulle forlade stier og bevæge sig ind i fyrkrattet.
De første Gormer blev sendt i skoven ved 10-tiden og der var varmen allerede at mærke efter de første par poster. Og det blev kun varmere og varmere for de efterfølgende startende.
Efter et stykke tid begyndte løberne at komme i mål på stævne pladsen. Mange klarede udfordringen rigtig fint, men der var også Gormer der kom i mål, og måtte erkende forskellige bum, eller sågar erkende at de var diskvalificeret på grund af manglende klip. Måske det var varmen.
Efterhånden som resultaterne blev hængt op på resultattavlen kunne vi se, at vi ihvertfald var slået af Snab og KOK, men at det var tæt løb mod HTF.
Mens vi ventede på de sidste løbere blev der gennemgået kort og diskuteret Bum og vejvalg. Ja sågar havde nogen set modløbende Krondyr i skoven.
Da de fleste løbere begyndte at køre hjem måtte vi dog erkende at vi også havde tabt til HTF med sølle 5 point. 115 til HTF og 108 til Gorm. Øv Øv, da sådanne 5 point jo faktisk nemt kunne have opnåes, da vi havde et par baner hvor vi manglede løbere allerede til starten.
Men en fantastisk dag og gode orienteringsmæssige udfordringer som rigtig mange klarede flot.
Tak for det alle Gormer.

At vi tabte i dag betyder at vi ligger i bunden af 1. Division. I øvrigt sammen med HTF. Og vi skal så dyste mod de 2 bedste fra 2. Division til et op-og nedrykningsmatch til efteråret. Så her må vi alle igen huske at sætte kryds i kalenderen. Vi vil jo selvfølgelig stadig kæmpe mod de 2 oprykkende hold om at Gorm skal blive i 1. Division. Og hvis ligeså mange, eller flere deltager, kan vi nemt slå de oprykkende hold. Løbet afvikles ved Aabenraa Nord 27. Sept.

Så tro på det Gorm!

Martin Ringgive

Se billeder fra dagen.

Find vej i...Find vej i Danmark 

Et tilbud om en lidt anderledes tur i skoven

Orientering i skolen
Inspiration til orienterings-aktiviteter i idrætsundervisningen

Jelling Løbet

Sydkredsen

OK Gorm Aktuelt

HUSK:

Resultater – NATCUP Skærbæk Samlet resultat

Divisionsmatch d.14/4-2024 for alle i klubben: Invitation.

Startsteder o-løb

Gødding Skov:

skovlegepladsenNaturstyrelsen

Tykhøjet Krat:

Sydlige P-plads Nordlige P-plads

Jelling:

Klubhus – kør ind i skoven ad Skovgade fra nord, der er skilt på skovvejen

Jelling:

Bredagerskolen – indkørsel fra Bredager

Brandbjerg:

ved Højskolen

Gyttegård:

P i vestlige del

Engelsholm:

P ved slottet

Gadbjerg:

skovlegeplads (Allévej)

Hastrup:

Kjærvej 1,  7323 Give (3 km N for Thyregod)

OK SNAB:

normale startsteder

Tilmelding til o-løb:

O-service

 


SPONSORER & SAMARBEJDSPARTNERE

Elite Vejle

Jelling musikfestival

Middelfart Sparekasse

Jelling Sparekasses Fond